Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ovca 52

dla luski

Polecane posty

"nieprawda, wszystko jest wzgledne - chyba ze masz na mysli wojsko albo marynarzy" no nie wiem. dobra firma musi byc troche jak wojsko zorganizowana-u mnie tak jest pod kuratelą NIemców i pwoiem ci ze wyniki sa..świetne :) nikt nie ma tak dobrych jak my :)

dobra firma musi byc troche jak wojsko zorganizowana-u mnie tak jest pod kuratelą NIemców i pwoiem ci ze wyniki sa..świetne nikt nie ma tak dobrych jak my tak, Twoja firma, naturalnie :-) ale to oznacza, ze kazda?

Gość Luśka z W.
"Luśka, jak to Złośliwa dobrze mi powiedziala "receptą jest nowa miłość ale z inną osobą" " Niestety łatwiej powiedzieć niż zrobić ;-) I zgadzam sie, że czasem trzeba twardej ręki. Miałam szefa mężczyznę i kobietę. Mniej mnie motywował szef mężczyzna, ale to tylko mnie. Inni znacznie lepiej sie sprawowali pod zwierzchnictwem męskim :)

I zgadzam sie, że czasem trzeba twardej ręki tak, ale dla niektorych twarda reka to wlasnie jasne zasady i konsekwentne ich stosowanie :-)

\"Niestety łatwiej powiedzieć niż zrobić \" eee, czy to jest tak bardzo trudne? ;) PS ile czasu sama? ;) miedzy oczy - OK ;) spieramy sie juz o pietruszke ;)

Gość ovca 52
szef musi miec autorytet. autorytetu nie buduje sie na strachu. ale to nie o tym jest rozmowa. Lusia pytanie o asy jest takie, czy lepiej byc szczerym odn poczatku zyskujac opinie osoby trudnej z ktora nie da sie wytrzymac w zwiazku, czy tez zaciskac zeby i probowac sie dostosowac. I gdzie lezy granica.

"nieprawda, ale jesli nie masz ochoty, trudno " OK. powiedz mi czy dla ciebie jest dopuszczalne lekkie postraszenie pracownika np. zeby robil i sie cieszyl ze ma prace?

OK. powiedz mi czy dla ciebie jest dopuszczalne lekkie postraszenie pracownika np. zeby robil i sie cieszyl ze ma prace? podaj konkretny przyklad pracy, nie cierpie rozmawiac ogolnikami jesli organizowane sa wielkie szkolenia z zakresu zarzadzania personelem (najwyrazniej to nie jest takie oczywiste)

Gość ovca 52
chlopcy, ten temat nosi tytul - dla Luski...

Gość Luśka z W.
Kwiatku, na razie się wstrzymam z odpowiedzią, nie można sie za bardzo tak publicznie odkrywać :) Ovca, ja teraz stawiam na bycie sobą. Innymi słowy, wszystko, albo nic :)

Gość Luśka z W.
oczywiście moje indywidualne "wszystko" - no ale to już nie ma co wchodzić w szczegóły :)

miedzy oczy - załóz inny temat to pogadamy, OK? zeby nie śmiecić tu Luśka - tak myslalem ze świeża sprawa u ciebie skoro taka niezdecydowana jestes. w takim razie odpuszczam ci. papatki ;)

Gość ovca 52
ja tez tak mysle. ale ja biore pod uwage, ze bede sama do konca zycia bo to "wszystko" moze sie nie trafic. i wydaje mi ze jestem na to gotowa. a Ty sie nie boisz?

Gość Luśka z W.
Ovca, oczywiście, że biorę to pod uwagę, i to jak biorę :(

Gość Luśka z W.
no ale, nie ma co sie smucić, na świecie są jeszcze inne zjawiska, typu smaczne jedzenie, piękna muzyka, zachwycające okoliczności przyrody, maluchy rodzeństwa, ładne elementy garderoby ;-) na razie znikam, daj znać jak poszła dzisiejsza rozmowa z żabą, OK? :)

ovca - powiem ci ze jak ci kilka razy nie wychodzilo to podejrzana troche jestes :P mnie raz nie wyszlo a powodow sporych bylo naprawde duzo...

Gość ovca 52
nie jestem kwiatku podejrzana. jestem kompletnym pojebem. nie wyszlo mi juz trzy razy. drabnicy nie licze :)

ovca - 3 razy to nie jest tak źle w tym wieku, nie przesadzajmy. po ile lat to bylo? to tez wazne. drobnica sobie nie zawracsajmy glowy

Gość ovca 52
3, 7 , 5. i znowu wolnosc ;)

ovca - osz cholera... no ale w mlodym wieku tez inaczej to wyglada wszystko. zreszta... wiadomo ze to wymaga ciezkiej codziennej pracy aby cos bylo i przede wszytskim chęci. obys cos wynosila zawsze z kazdej lekcji to juz jest cos...

ovca - mnie ta wolnosc sie przejada i to coraz bardziej ;) kurde czlowiekowi sie nie dogodzi nigdy :o

"Lusia pytanie o asy jest takie, czy lepiej byc szczerym odn poczatku zyskujac opinie osoby trudnej z ktora nie da sie wytrzymac w zwiazku, czy tez zaciskac zeby i probowac sie dostosowac. I gdzie lezy granica." ovca oto odpowiedź... dostosowujesz sie tak dlugo i na tyle silnie dopoki tego chcesz... jak przestaje ci zalezec to zaczyna ci to uwierac-wtedy robisz to z zaciskaniem zebow a to oznacza ze sie zaczyna sypac...

\"biore pod uwage, ze bede sama do konca zycia bo to \"wszystko\" moze sie nie trafic. i wydaje mi ze jestem na to gotowa. a Ty sie nie boisz? 11:05 [zgłoś do usunięcia] Luśka z W. Ovca, oczywiście, że biorę to pod uwagę, i to jak biorę\" wydaje mi sie ze po 30-tce czlowiek nabiera takiego podejscia :P to sie nazywa \"życie dojrzałe\" :P :P

Gość Luśka z W.
Kwiatek, coś się powoli wszyscy zwracamy w kierunku malkontenctwa, przydałby sie dla odmiany jakiś optymistyczny akcent :D

Luśka, z czasem chęci są coraz mniejsze. wplywaja na to negatywne doswiadczenia oraz po prostu coraz mniej energii z wiekiem...

Gość Luśka z W.
Tym bardziej przydałoby sie zakochać, żeby chociaż chwilowo zmienić skład chemiczny negatywnie doświadczonego mózgu ;-)