Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnie wychowuje coreczke

Faceci boja sie dziewczyn samotnie wychowujacych dziecko

Polecane posty

prawiczek i kropka 1987---zdarzają sie fajne samotne matki 30-tki ze NIGDY NIE MOW NIGDY ;)

dlaczego od razu tchórze. po co facetowi baba w pakiecie z obcym dzieckiem? z jakiej racji facet ma wychowywać nieswoje dziecko? a poza tym, to że masz dziecko, a nie amsz męża tez jakoś o tobie siadczy. nie dziw sie, że faceci wybierają wolne kobiety.

" to że masz dziecko, a nie amsz męża tez jakoś o tobie siadczy" Równie dobrze to może świadczyć przeciwko temu facetowi od którego odeszła, albo który od niej odszedł. Bo chyba w tym znaczeniu było to "jakoś o tobie świadczy".

Gość lostka
Nie, nie boja sie, ale kazdy normalny czlowiek chce zwiazac sie z kims bez zobowiazan i to chyba normalne. Nie rozumiem dlaczego matki nie szukaja faceta wsrod rozwodnikow czy facetow z dzieckiem, tylko upieraja sie przy "normalnych", a potem wymyslaja bzdurne teorie..

Gość samotnie wychowuje coreczke
Przepraszam ze dlugo nie odpisywalam ale bylam na zakupach - to jedyna rozrywka jaka mi pozostaje :-o Jestem bardzo mloda mama bo mam 19 lat a coreczka ma roczek. Nie jestem roztyta bo dbam o siebie, faceci do mnie sie garnom ale jak tylko uslysza ze mam coreczke to uciekaja jak tchurze i nawet slowa przepraszam nie uslysze :-( Faceci to zwykli tchurze i tyle nic innego niemorzna o nich powiedziec :-o Czym to dziecko jest winne ze niemoze miec tatusia ? :-o A z bylym kontaktuw niemam. Okazal sie frajerem ktury tylko chcial sie zabawic wiec go kopnelam:-p i wcale nierzaluje :-o

"zdarzają sie fajne samotne matki 30-tki ze NIGDY NIE MOW NIGDY" fajna samotna matka - wykluczone :P albo fajna samotna albo samotna matka ;)

samotnie wychowuje coreczke - jeszcze jak masz córke to lepiej niz jakbys miala syna. smaotna matka z synem - przegrana dla potencjalnego kandydata :o

Autorko to też chciej być wyróżniona i poszukaj sobie faceta z dzieckiem i po ptokach,a nie obrzucasz innych błotem bo być może sama dziecka wychować nie potrafisz:P Rozumku zabrakło?? Reproduktor już był ,a teraz jeleń potrzebny? :D:P

Sami - :D :D a na powaznie - naprawde masz najgorszy chyba układ - ani dziecko malutkie zeby sie moglo przywiazac do nowego faceta. do tego chlopak-wiadomo więź matki silniejsza niz z corka. a wiek jeszcze taki ze dlugo z domu nie wyfrunie...

zgadzam sie z xyzedem - poszukajcie sobie (do Sami to tez kieruje) faceta z dzieckiem-najlepsza opcja :)

Nic nie rozumiesz Kwiatek :P W koncu załapałam o co chodzi...to nie dziecko jest problemem ,tylko JA.Za szybko skreslam faceta ... ale od stycznia sie zmienie

"Nic nie rozumiesz Kwiatek W koncu załapałam o co chodzi...to nie dziecko jest problemem ,tylko JA.Za szybko skreslam faceta ..." to ja doskonale wiem moja droga. ale zrozumiesz moje powyzsze slowa po jakims czasie (oczywiscie zycze ci jak najlepiej ale uklad masz kiepski tym bardziej ze syn widuje ojca)

zobaczysz jaki syf sie moze wywolac jak syn bedzie mial 2 tatusiow... moze byc nietęgo...

Heheh Ty jesteś chory Twoim tokiem myślenia..mam odrzucić wszystkich wolnych facetów którzy bedą ze mną chceli być, a szukać rozwodnika wdowca z dziećmi?bo Z NIMI TYLKO WYJDZIE? Ilu jest takich? chcesz bym tu pisała do emerytury?:P

Sami - wiedz ze ja ci źle nie życzę i na pewno wiekszosc piszacych-nie wypowiadalbym sie w ogole. probuje ci przedstawiac mozliwe scenariusze - czy skorzystasz z tego co ludzie ci tu pisza to twoja sprawa

Przestań--- nie układam życia na podst tutaj piszących:) Nie zrozumiałeś co JA NAPISAŁAM i tyle przecież nigdy Ci sie nie narzucałam;) miłego

Kwiatek trochę się z Tobą nie zgodzę bo gdyby znalazła sobie faceta z dzieckiem to przecież też byłaby ta sama sytuacja bo nie powiesz ,że wtedy miałaby odizolować syna od ojca:O Jest to przypadek inny niż autorki topiku,która od razu wyautowała tatusia,który prawdopodobnie nawet nie wie ,że nim jest i szuka jelenia.

nadal natomiast reagujesz mocno emocjonalnie na teksty co mnie osobiscie troche martwi...

prawiczek i kropka 1987---aleś dowalił:O:P ide popracować od stycznia bede grzecZna i miła obiecuję

"Kwiatek trochę się z Tobą nie zgodzę bo gdyby znalazła sobie faceta z dzieckiem to przecież też byłaby ta sama sytuacja " ale mi chodzi o podobne doswiadczenia rozwodnikow... wiadomo ze kazdy ma specyficzny uklad ale... zreszta-tego nie przezlyem tylko pisze z tego co czytalem oraz wlasnych przemyslen Sami - nie tlumacz sie ;)

Hej, samotna mamo! Nie martw sie i jak ktos Ci wczesniej poradzil, nie mysl o sobie w kategoriach samotna mama z dzieckiem, ale wspaniala kobieta z cudownym dzieckiem, na ktorych milosc trzeba sobie zasluzyc! Ja moge powiedziec, ze juz w ciazy bylam samotna mama.... Ale jak tylko urodzilam dziecko, to juz na 100% nia zostalam. Wybor ojca dziecka. Bylo ciezko, nawet bardzo, juz nie wierzylam, ze znajde kogos, kto pokocha mnie i dziecko,ale... Przestalam sie uzalac i myslec i szukac, a mezczyzni az sami sie do nas garneli. I teraz po takim dlugim czasie to ja wybieram kandydatow. jestem pewna siebie, atrakcyjna kobieta, niezalezna, syn juz prawie odchowany, 6 lat... Od czasu kiedy syn skonczyl rok, moglam w mezczyznach przebierac. Sorry za brutalne podsumowanie, ale to wszystko prawda. Wiecej optymizmu i wiary we wlasne sily!!! 🌼

\"Od czasu kiedy syn skonczyl rok, moglam w mezczyznach przebierac\" bo kazdy wie, ze w londynie jest masa atrakcyjnych turków, arabów i hindusów :P

Mimo, że jestem zaradna i nieźle sytuowana, też nie bardzo chciałabym mężczyznę samotnie wychowującego dziecko, nie pracującego, który liczyłby na to, że \"zarobię na rodzinę\". :O