Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnie wychowuje coreczke

Faceci boja sie dziewczyn samotnie wychowujacych dziecko

Polecane posty

"Komiczne, w Londynie mieszkam dopiero od 2 lat jak bys chcual wiedziec" nie musisz mi sie tłumaczyć ze swojej skłonnosci do ciapatych :)

Komiczne, dzieki. :D Twoja wypowiedz sprawila, ze pierwszy raz tego dnia tak sie usmialam. A juz mialo byc nudno, szaro i ponuro. :) Dzieki, Komiczne. :D 🌼

spoko - dla kazdego kiedys zaswieci słonce... nawet, jesli jest to arabskie lub hinduskie słonce

"Komiczne, jestes super! " komik - co sie stało???? :o takie teksty do Ciebie na kafe :o ludzie na głowę upadają normalnie :o

TAMARI - kurde ja nie jestem chamski, komik nie jest wredny... a gdzie pogróżki wysyłane komikowi :o normalnie kafe na psy schodzi :o ech ide stad 🖐️

nie pozwalaj sobie zasrancu jeden takie teksty sobie mozesz do komika walic:P

Tamari - do komika to z szacunem pisze :P do ciebie moge powiedziec: jestes jak gówno ktore sie do podeszwy mi wczoraj przykleilo - musialem mocno nawycierac o grunt zeby œladu po nim nie było :P

Sami - wszyscy **mężczyźni** to sie boją pewnej bardzo bojowej samotnej matki z 10-letnim synkiem :P ;) :D

Sami - wszyscy **mężczyźni** to sie boją pewnej bardzo bojowej samotnej matki z 10-letnim synkiem ----- TYLKO NA KAFE TAK MAJĄ :P

Sami - wszyscy **mężczyźni** to sie boją pewnej bardzo bojowej samotnej matki z 10-letnim synkiem nie wszyscy ;-)

miedzy oczy lubisz grube paszteciary stare i z dzieckiem? ;) nie podejrzewałam Cie o to ;)

Nie boję się kobiet z dzieckiem, tylko takimi się nie interesuję 🖐️ Poza tym samotne matki czesto żerują na różnych zasiłkach, a więc pośrednio je sponsoruję, co mnie irytuje :o

Gość qwerty babe
Kobieta z dzieckiem ma ciężko, chyba, że jest sie taka lalą jak mayor of london, która wszystko sobie załatwia ciałem i tupeciarstwem.

\"Poza tym samotne matki czesto żerują na różnych zasiłkach, a więc pośrednio je sponsoruję\" Bubuś natomiast ja sie zapytuję kto twoją głupote sponsoruje :P

>> Bubuś natomiast ja sie zapytuję kto twoją głupote sponsoruje Dla ciebie nudny kutafonie jestem Pan Bubuś 🖐️)))

och kwiatek ciotko:P TO MI przysrales :P ile nad tym myslales? lepiej do roboty sie wez, wyjdzie ci na zdrowko pajacu:)

Gość głupi tematttttttt
faceci nie boją się, ale kazdy facet chce jak i kobieta chce sama pewne rzeczy przeżyć i sobie zaplanować. Dlatego może być np: randka, miłość, ślub, dziecko itp. Nie każdego uśmiecha się od razu pakować w pieluchy i to jeszcze jakiegoś frajera, który sam tego nie chciał robić. Po co wychowywać cudze dziecko kiedy mogę mieć swoje z krwi i kości. Po co wysłuchiwać, że nie jesteś moim ojcem i nie masz nic do gadania. Po co oglądać ojca dziecka i się z tego powodu denerwować, po co wszelkie z tym związane problemy? Według mnie mądra dziewczyna najpierw pozna facet zanim z nim wpakuje się do łózka, a jeszcze wcześniej weźmie slub, skończy szkołę, itp. Te dzieciate bez mężów to zwykle szkolne tipsiary co to zamiast nauką, to sexuologią się zajmują bez pojęcia.

głupi tematttttttt - nic dodać nic ująć :) Tamari - gówna nadal jeszcze nie wytarłem jak widze :o

Hehehe kafeteria No własnie po co samotnej matce facet który --nie pomoże przy dziecku---BO TO NIE JEGO --pieniądze nie bedą wspolne tylko'' każdy sam sobie rzepkę skrobie''bo nie bedzie cudzego bachora opłacać --kaze siebie traktowac jak króla ,bo łaskawie przygarną szkolną tipsiarę z dzieckiem :O dlatego szukam kosmity :classic_cool:

na zachodzie to dziala dosc sprawnie i nikt nie robi szumu, zasada jest prosta - swoj szuka swego czyli samotna kobieta z dzieckiem szuka samotnego faceta z dziecmi i tyle a tu wendeta, pretensje, roszczenia - no ale sie toczy toczy ;-)