karolcia19190 0 Napisano Grudzień 17, 2008 moja 14 miesieczna corka nocami ciagnie jeszcze cycka a ginekolog zapisala mi novynette musze ja odstawic czy przyjmowac tabletki i dawac malej cyca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Przeciwwskazane jest karmienie piersią i jednoczesne zażywanie novynette.Widzę 2 wyjścia, albo nie powiedziałaś lekarzowi,że jeszcze karmisz, albo lekarz jest do bani.Jeśli chcesz brać te pigulki powinnaś odstawić definitywnie małą od piersi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wolno Napisano Grudzień 17, 2008 koniecznie zakończ karmienie piersią, albo nie bierz tabletek ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaadella Napisano Grudzień 17, 2008 brak mi słów co do lekarza który przepisuje jakiekolwiek tabl.anty karmiącej....mi odradził nawet te polecane,czyli jednoskładnikowe,twierdząc,że skutki mogą wyjść u dziecka po latach,a tego nikt nie badał dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach