Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkaaaaaaaaad

Osobny zel do mycia twarzy, ciala czy nalezy taki posiadac?

Polecane posty

Gość ewelinkaaaaaaaaad

Ja mam w domu 2 zele ziaji, jeden konwaliowy i jeden neutralny. Tego 1 uzywam do ciala, a 2 do mycia intymnych czesci ciala i twarzy, piore tez w nim bielizne... Nie wiem, czy tak "mozna" ale mi to odpowiada:) jednak czasem mam wyzuty sumienia ze nie dbam wystarczajaca dobrze o skore twarzy i ciala, moze warto kupic zel przeznaczony specjalnie do mycia twarzy, ciala itp.

Gość ewelinkaaaaad
podnosze, napiszcie czy macie osobny zel do wszystkiego;)

Gość ja do twarzy
używam płynów do higieny intymnej (w końcu twarz to chyba najbardziej intymna część ciała! ;-) ) - i tak zostanie. Te specjalne do twarzy nigdy mi nie odpowiadały. A do ciała jakiś inny, chociaż nie zawsze.

Gość mmmmmnnnnnnnnnnnnnnnn
mam trzy zele: do ciala, do twarzy i do hig. int. i nie wyobrazam sobie, ze mogloby byc inaczej.

Gość ewelinkaaaaaad
dlaczego soebie nie wyobrazasz? :D zel jak zel... mi np. zaden zel do twarzy nigdy tak do konca nie odpowiadal... dlatego skusilam sie na zaje

Gość blackcat
tez mam trzy osobne żele - do ciała, twarzy i do higieny intymnej :o Mam wrażliwą skóre twarzy i jakbym użyła takiego do ciała to pewnie bym miała mega wysyp bo one natłuszczają itp :o

Gość ja do twarzy i higieny
intymnej uzywam bialego jelenia, do ciala jakis zel chyba ze sie skonczy to tez bialego jelenia:)