Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciśnieniomierz

co na niskie ciśnienie

Polecane posty

Gość ciśnieniomierz

Mam lekko obniżone ciśnienie, nie biorę leków bo nie ma takiej potrzeby(tak stwierdził mój mądry lekarz), ale w taką pogodę czuję się fatalnie, jestem osłabiona, cały czas bym spała. Niestety kawy za bardzo nie moge pić ponieważ mam niedobór magnezu. Może znacie jakieś domowe sposoby na podniesienie ciśnienia bo padam z nóg.

Gość duell
kup sobie w aptece kropelki Cardiamid z kofeiną...są bez recepty

Gość nie rozumiem dlaczego
ponoć ćwiczenia fizyczne i naprzemienny ciepło zimny prysznic ja wolę kawkę, jeśli bedziesz pić z mleczkiem i zagryzac czekoladą to magnzu Ci nei zabraknie

no to chyba tylko setka zostaje...albo slodycze...ewentualnie napoj energetyczny,sport....moja mama miala zawsze nieskie cisnienie 90/55..ja tez mam 100/60...da sie zyc:)

cardiamid też zawiera kofeinę więc co za różnica czy wypije kawę czy kropelki z apteki ? na wzmocnienie mozesz spróbować herbatek z żeńszenia albo Guarany lub Yerba Mate, dodają energii

też mam 100/60 w porywach do 110 haha, bez dwóch kaw rano, nie trafiam w drzwi łazienki

Gość duell
jeśli ktoś nie lubi kawy to lepiej zażyć kilka kropelek cardiamidu...poza tym tam jest nie tylko kofeina...

Gość ciśnieniomierz
Najgorzej się czuję przy takiej zgniłej pogodzie jak dziś po prostu padam z nóg. Niestety tabletki z kofeiną odpadają, bo to to samo co kawa. Coś kiedyś słyszałam o guaranie, może ktoś stosował.