Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __this is the life....__

kiedy lepiej zerwać z chłopakiem teraz czy po świętach???

Polecane posty

chodzi o to że mamy zaplanowane że on idzie ze mną na wigilię i w ogóle nie jedzie do siebie na święta... a ja już dojrzałam do decyzji że chcę się z nim rozstać tylko problem kiedy lepiej? teraz czy po świętach? dodam że mieszkamy ze sobą, więc to tym bardziej utrudnia sprawę :(

Gość osoba_trzecia
Z obecnym zerwij teraz, a do zerwania po świetach znajdz sobie kolejnego - a co masz sobie żałować

to poważna sprawa

Gość teraz
dziewczyno teraz teraz!

To będzie ciekawe: - przy wigilii - kochanie, wszystkiego najlepszego, zdrowia szczęscia, całuski buziaczki 👄 - dzień po świętach - zrywam z tobą 🖐️ :D

Gość po świętach.
jeszcze prezent dostniesz od niego :-p

Gość uuuuuuuucozajelenie
po , nie psuj swiat

Gość alucard2324
oja mnie zostawila..przed swietami.Pomijajac fskt ze wigilie przeplakalem i chcialem sie zabic..Zyje...Dobry kop dla faceta.Usamodzielni sier i do konca zycia nie spojrzy na innate dupe

Gość ubbvuybjkolo
masz najebane

Gość uuuuuuuucozajelenie
argument z prezentem WYMIATA :)

"kiedy lepiej zerwać z chłopakiem teraz czy po świętach??? " jak juz dostaniesz prezent to szybko go wykop z chaty zeby ci jedzenia nie wyżarł przypadkiem :o :D :P 🖐️

Gość osoba_trzecia
No bez przesady - prezent może być już od kolejnego - zrywaj teraz :P Nie ma na co czekać - tempus fugit!!!

nie marnuj m u swiat zrob to po i to lepeij tez po nowym roku postaw sie wjego sytuacji chcilabys aby ktos zostawil cie przed switami i zafundowal zajebistego dola zastanów sie

śmiejecie się a to trudna sprawa ;) ale prezent faktycznie dobry argument :) tylko ja też mu będę wtedy musiała kupić ;)

faktycznie sylwestra mamy też razem zaplanowanego :o ale nie wiem czy będę w stanie go z nim spędzić, nie mam na to najmniejszej ochoty :(

Gość osoba_trzecia
Nie kupuj mu prezentu - daj mu własnoręcznie napisany list z informacją, że masz go dosyć - wash & go - dwa w jednym :P

byla dziewczyna mojego kolegi zerwala z nim na dzien przed sylwestrem... on byl w szoku, a ona mu po prostu powiedziala, ze juz go nie kocha, Pozniej mowil mi, ze wolalby zeby zrobila to przed swietami, niz odstawiala cala szopke przed rodzina ... takze moze lepiej teraz?

Gość piszesz
powazna sprawa a tak naprawdę czy pytanie i Twoje zachowanie jest poważne? Jesteś dorosła tak? I nie umiesz sama podjąć decyzji tylko pytasz tu na forum. No sama pomyśl kto tu jest niepoważny...

nie, nie mam na imię Ola :)

poza tym teraz byłby dobry czas na przeprowadzkę (to jest moje mieszkanie i on by się z niego wyprowadził), bo w inne dni mamy bardzo mało wolnego czasu... już sama nie wiem :( a z drugiej strony on właśnie wczoraj powiedział swojej rodzinie że spędza święta ze mną i jedziemy do mnie :o teraz głupio by tak było wszystko odkręcać

Gość osoba_trzecia
Skoro jest dobry czas na przeprowadzke to go wykorzystaj - ten czas już sie nigdy nie powtórzy, minie i co wtedy zrobisz?

Teraz. Argument za: jeśli to i tak ma nastąpić w najbliższych dniach, to święta spędzone z rodziną pomogą mu dojść do siebie. A robienie pokazówki dla niego i rodziny to po prostu czysta hipokryzja poniżej poziomu. Jeśli to musi byc teraz - proponuję ci abyś porozmawiała z nim wprost teraz - i zapytała go o zdanie, czy WSPÓLNIE UDAJECIE przed rodziną, że wszsytko jest ok a rozstajecie się po świętach, czy woli sie wyprowadzic teraz a święta spędzicie osobno. Tyle możesz dla niego zrobić.