Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szejset_kilo_volt

gdy przechodzę obok facetów, wzrok schodzi mi na...

Polecane posty

Gość mi też ale dlatego że jestem
wiecznie napalona :O:O:O

a ja gdy przechodze obok kobiety zastanawiam się jaką ma cipke, ogoloną czy owłosioną? :)

jak jesteś chłopem to całkiem się nie dziwię :) jeżeli jednak kobietą... dziwi mnie, ale tylko trochę. bo coś mi się wydaje, że sama czasem mam czasem takie zastanowienia :P

hah, no widzisz mistrzu :D spuszczony wzrok kobiety ma drugie dno ;) panie motorniczy - nie chcę myśleć co by się działo z moimi oczami na plaży nudystów :D skoro na zwykłej ulicy gdzie panowie są zazwyczaj przyodziani... oko mi schodzi. ;) i jak nie widzi to nic, ale czasem facet zauważa i mi głupio, haha. a raz to w ogóle się tak zawiesiłam w tramwaju że głowa mała. stał naprzeciw mnie gość, a ja siedziałam... i co? i myślałam o nie wiem czym a wzrok siadł mi na... rozporku ;) ...zaczęłam się śmiać i odwracać tak by mnie nie widział, jak zjarzyłam, że on to widzi...

gdy widzę zażenowanie u innych, bawi mnie to :classic_cool: :D facet jest wtedy taki malutki :P jak ktoś się śmieje do mnie... ja się 'żenuję' ;) - nie lubię, nie lubię.

Gość totalnie zszokowany
Ja jestem w totalnym szoku. W życiu bym nie pomyślał że kobiety patrza facetom w krok. Niedawno dobiła mnie moja żona która tez przynała się ze kobiety często tam patrzą. Przeciez tam nic nie widać. Kazdy krok w dżinsach u kazdego faceta wygląda tak samo. A to ze jednemu bardziej odstaje a drugiemu mniej to tylko kweostia ulłożenia ptaka. Dla mnie to kompletnie neizrozumiałe żeby patrzyć się facetom w spodniach na jaja

mam zboczenie penisowe. co poradzę :O wiem, że nic nie widać (chociaż tak jak napisałeś czasem niektórym coś odstaje i... wyobraźnia od razu zaczyna pracować :D ) wy się patrzycie w cycki, a ja na krocze :classic_cool: i nie poradzę na to nic.

Gość grzesznica12345
No ja tez musze powiedziec ze na koncie mam takei grzeszki .. i to czesto. Ni emoge sie powstzrymac od niepatrzenia. A jaktam jeszcze odstaje to wyobraznia idzie w ruch ;)

mmm, no to cała flota łóżkowa 'pod Tobą' :D a co do peniorów to jeszcze mam takie zboczenie: lubię zdjęcia facetów robione od dołu, wycelowane wprost w krocze. nogi rozszerzone. ... i sobie wyobrażam co się tam znajduje... :classic_cool:

Gość pupa meska
ja sie patrze zawsze na posladki,meskie sa super jedrne miam