Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalalala25

powiedzialam faceotwi ze nigdy z nikim nie spalam a on...

Polecane posty

Gość ile juz jestescie razem
hm...to nie mogłaś mu powiedziec w bardziej stosownej sytuacji? A wogole to o czym rozmawialiscie na pierwszych randkach? Sadze ze miał prawo do zaskoczenia,skoro byliscie juz 4 mies razem....nie dałas sie mu poznac.

Gość sialalalala25
a co na 1 randce mialam mu powiedziec???????

Gość swoje 3 grosze w temacie
Ty nic nie masz robić, autorko. To On ma robić tzn. odezwać się i wytłumaczyć swoją reakcję.

Gość moj chłopak mi powiedział
własnie(swintuch jeden podglada monitor co tam czytam) ze 25letnia dziewica to nic dobrego nie znaczy. Za duzo roboty i wysiłku....a faceci nie lubia sie wysilac i bawic w podchody ze stara baba... Nom...faceci ;p

Gość a ja mam 23lata i jestem
ja sie wcale autorce nie dziwię że nie mówiła, ja też bym się do tego nie kwapiła, wolałabym żeby sie dowiedział po albo w ogóle, zresztą pewnie by nic nie zauważył bo używam tamponów i już tam chyba niewiele mam

Gość hmmm 25 lat i stara baba
? nie ma co, fajnego masz chłopaka.

Gość Autorko fdkjngsjun
uwazam ze powinnaś mu powiedziec jak nie wprost to chociaz aluzyjnie o twoich doswidczeniach z płcią przeciwna. I niekoniecznie na pierwszym spotkaniu,ale sadze ze po miesiacu znajomosci taka zwierzenia sa wazne. Za długo...4miesiace....

Gość luk_
Sialalalala25 nie przejmuj się głupimi komentarzami. To że jesteś dziewicą to dobrze o Tobie świadczy.

Gość ale co zerwał z Toba

Gość mądry polak przed szkodą
jestem facetem i jedno ci powiem, w tym wieku to juz raczej nie powinno się być dziewicą, to świadczy to tym (wbrew temu co tutaj wypisują inni, że sie szanujesz itd) że poprostu nie miałaś powodzenia, teraz pewnie byłaś zdesperowana i chciałaś to z tym gościem wreszcie zrobić, w dodatku najlepiej żeby się nie dowiedział bo wstyd ci było czemu się nie dziwię.Dziewica może i fajnie być w wieku lat 18/19 później to juz brzmi głupio i uwierzcie mi żaden powód do dumy ŻADEN

Gość niekoniecznie nie miala
powodzenia tylko może jakąs psychiczną barierę?

Gość moj chłopak mi powiedział
To też dodał własnie ze dziewica w wieku 25lat to osoba ktora nie miała powodzenia,nie ma doswiadczenia zupełnie w stosunkach z facetami(i tu nie chodzi tylko o sex). Jest stara w tym konkscie ze jest na etapie np 18letniej dziewczyny,a kobieta 25letnia to człowiek po studiach,majacy prace i wogole wszelakie doswiadczenie...a ty masz 25lat i pytasz sie nas kiedy miałas mu o tym powiedziec....raaany dorosnij kobieto!

Gość co z tego że
jest po studiach i ma pracę, akurat z facetami nie ma na tyle doswiadczenie i co ma piernik do wiatraka, teraz nie ma za chwilę może mieć

Gość co z tego że
aha i co to znaczy nie mieć powodzenia? bo ja np mogę powiedzieć ze bym miała gdybym umiała zadowolić sie byle czym, a ze tak nie jest to mam tak jak mam

Gość cicho pisze facet
Ja i moi kumple z zasady unikamy bab ktore skonczyły ćwierc wieku,cycki zaczynaja juz im opadac a doswidczenia w łozku ZERO!

Gość co z tego że
a niby dla jakiej to zasady takich unikacie, po drugie widac że to właśnie ty niewiele wiesz o kobietach skoro uważasz że cycki im opadają w wieku 25 lat hehehe

Gość dfghjkl
ale jestescie pusc 25 lat i dziewica to wcale nie znaczy ze nie miala powodzenia moze czeka na tego jedynego jak ja mialam chlopaka 4 lata od 16 roku zycia i nie przespalam sie z nim bo nie bylam pewna do konca jego uczuc (klamal i te jego pijackie geny)i co i mialam racje z nastepnym facetem bylam pewna i mu sie oddalam po 2 latach znajomosci teraz jestesmy juz 10 lat razem i ciesze sie ze nie spalam z nikim wczesniej bo on tez byl "czysty"

Gość jest roznica
miedzy cyckami 18latki a 25latki............wiem bo zmacałem ich wiele :)

Gość ja tez jestem p
a ja mam 18 lat i pół i zadnego chłopaka na koncie ;p było dwoch kandydatów, ale ze ja jestem taka trochę nieprzystępna i zimna to se spokoj dali ;p a teraz załuję ;p i czekam ;

Gość sialalalala25
nie mialam powodzenia? heeh niez godzilabym sie ale nie bede tu teraz tego opisywac bo pewnie nikt nie uwierzy nie potrafie sie przespac z facetem do ktorego nic nie czuje tylko dlatego mialam to zrobic zeon chcial? a co z moimi uczuciami? ja nie chcialam a teraz jak chcialam to taka reakcja:O sama nie wiem juzco myslec

Gość o raaany ale problem
najwazniejsza w zwiazku jest szczerosc. Zatajanie czegokolwiek jest złe. Wyjdzie ci z nim...dobrze a jak nie to masz nauczke ze z nastepnym facetem postapisz lepiej...bedziesz z nim szczera od poczatku.