Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana dzisiaj noca

zalamka

Polecane posty

Gość zalamana dzisiaj noca

chodze z Darkiem juz ponad rok... dziisiaj ucieszyl mnie wiadomoscia, ze idziemy na sylwestra razem i po chwili dodal, zebym przyniosla kase na jutro;// no nie... za swoja byla kiedys placil na sylwestra...:( a ja musze placic za siebie... on zaprasza....

Hm... dziwne. Moze pogadaj z nim że Ci przykro. Chociaż w sumie może być trochę głupio, bo koleś nie ma obowiązku płacić za Ciebie... ale jeśli to Twój facet bądź z nim szczera i powiedz co Ci leży, takiego jestem zdania.

Gość gem_ma
jak to nie ma obowiązku płacić?? załatwia imprezę, wyciąga dziewczyne i co? chce od niej pieniądze? przecież to żenada...jakby mój M sie tak zachował, to kupiłabym sobie szampana i sylwestrową noc spędziła sama.

No jasne, że ma prawo dziewczyna się obrazić etc, ale spójrz na to, że w dobrym tonie po prostu jest zapłacić za kobietę - ale czy jest taki obowiązek? Gdzie tam. A ze chłopak zacował się jak gówniarz to inna sprawa... Ja nie miałam jeszcze jakiejś takiej płatnej imprezy, jedynie pamiętam że za studniówkę mój chłopak zapłacił za mnie i nawet nic mi o tym nie wspomniał.

Gość dziewicomaniak
ja ci oplace sylwestra chodz ze mna

Gość sgdhjvbd
Trzeba spojrzec na to moze w inny sposob.Chłopak kiedys chodził z dziewczyna i fundował jej na pewno rozne rzeczy i wyjscia.Moze sie sparzył i boi sie wydawac na nastepna pieniadze.

Gość do dziewicomaniaka
ja chetnie pojde z toba na sylwestra :P

Dla mnie ta teoria jest... dziwna. Boi się wydawać kolejne pieniądze? Może nie dosłownie, ale dla mnie to trochę przedmiotowe traktowanie, to o czym mówisz.

powiedz mu że nie masz kasy i nie możesz z nim iść. I dodaj żeby poszedł z kimś innym. Jego reakcja jest ważna... Jak pójdzie z inną to...

Gość sgdhjvbd
Clem,dla mnie to nie jest dziwne,ze facet boi sie wydawac kase na nastepna dziewczyne ktora potem okaze sie "niewypałem"Facet sie wykosztuje,potraci pieniadze a potem taka jedna rzuci go dla innego, bardziej kasiastego.

Gość a coooo
takie dywagacje sprawiają że nie przestaje sie zastanawiać nad stanem umysłu i szacunkiem Kobiet dla samych siebie... Masakra

Chyba powinien się liczyć, że skoro ma kobietę, to powinien jednak płacić jeśli ją gdzieś zaprasza...? I nie chodzi tu o to, że facet płaci za kobietę... Jak ja bym gdzieś zaprosiła faceta też bym zapłaciła, to normalne... Ale może masz rację, nie mówię, że nie. Może rzeczywiście się boi?

Gość swoje 3 grosze w temacie
sknera, bez klasy takie zachowanie. Jeśli ja gdzieś ZAPRASZAM to ja płacę. Ja rozumiem, gdyby to był kolega, to wtedy honorowo jest iśc fifty - fifty. A co to znaczy "boi się wydawać"? Dla mnie to żadne usprawiedliwienie! Boi się angażować w drugim związku, bo raz się sparzył? To niech nie zawraca dziewczynie d u p y i się nie wiąże jak się boi. Albo niech idzie z kolegą, to każdy zapłaci za siebie.

Gość faceci juz tacy sa

Gość cjskadvnjav
a jak jest taka sytuacja ze jest para i razem uzgodnili ze ida gdzies na impreze to czy dziewczyna powinna oczekiwac ze zaplaci facet czy zrzucaja sie wspolnie? sa ze soba krotko

to wszystko powinno wyjsc naturalnie samo z siebie... ale np. jesli ty pracujesz a on nie no to wiadomo ze tobie bedzie latwiej pokryc koszty. Jesli oboje nie pracujecie to sadze ze sytucja kazdy placi za siebie jest optymalna. Jesli on pracuje a ty nie, powinien zaplacic. Jesli oboje pracujecie to jesli on zaprasza to on powinien :)

Gość olej go idz sama