Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojojjjojjo

schizy i paranoje - dlaczego wy wszyscy je macie tu??

Polecane posty

Gość jojojjjojjo

dlaczego wszyscy tu schizują i mają paranoje??? tabsy + gumki a one ciązy szukają? albo przez palce - czy na świecie niema już inteligentnych młodych kobiet??

Gość chyba są
ale jest ich niewile

Gość gwiazdka_71
To brak wiedzy, a inteligencja nie ma z tym nic wspolnego... Nie wiem tylko,czemu ma sluzyc ten watek?

Gość gfgh
bo zawsze sa wyjątki, i jakoś ciąża jest. dlatego schizują.

Gość eddesa
brak wiedzy, i tylko to kto je ma tego nauczyc? w szkoleksiadz albo katechetka? lekcje wychowania do zycia w rodzinie sa nie obowiazkowe, wiele osob sie wstydzi na nie chodzic, a i poziom wiedzy na tych zajeciach tez zostawia wiele do zyczenia na forach sie naczytaja glupot ze jedna sniac o chlopaku zaszla w ciaze, i inne bzdury a potem maja po 3 zabezpieczenia i schizuja a tak naprawde w ciaze nie jest tak latwo zajsc mnie bardzo zaciekawila jedna wypowiedz, jak dziewczyna bala sie ze jest w ciazy i wziela 3 tabletki antykoncepcyjne naraz, poprostu powalila mnie na ziemie , potem dostala krwawienia i teraz nie wie co robic zenada:|

Gość jojojjjojjo
temat jest po to że już dostaje szału jak czytam o lasce biorącej tabsy kochającej się w gumce co robi test za testem i chce jeszcze tabletke po... albo te dziewice przez palce zaciążone....

Gość eddesa
bardzo dobrze cie rozumiem, i jak czytam te posty nie wiem czy malolat czy nie, to rece opadaja ZERO WIEDZY

Gość cosinuss
pewnie macie racje ze brak wiedzy,ale kazdy kazdego nakreca. bo jedna napisze,ze jej kolezanka miala okres w ciazy przez 3miechy,inna ze przez 6 ,a jeszcze inna ze zrobila 5 testow ktore ja oklamaly bo jednak byla w ciazy. laski to czytaja i wpadaja w paranoje.

Gość gwiazdka_71
Rozumiem Was, tez mam takie zdanie Ale naprawde taki temat niczemu nie pomoze, bo dziewczyny beda pisac tak, czy inaczej.:( Mozna byc zalozyc nowy dzial na forum "Czy jestem w ciazy" Co wy na to ?? ;P;P;P

Gość eddesa
nie wiem czy zalozenie takiego dzialu duzo da, bo te laski co pisze 'czy jestem w ciazy" czekaja na 100 potwierdzen ze nie sa mozna by zalozy cos w stylu kompendium wiedzy o zabezpieczeni i zaplodnieniu,m, zeby ktos wreszcie napisal wsztsko po kolei

Gość cosinuss
ilosc wpisow spowoduje zatrzymanie serwera;p

Gość cosinuss
zgadzam sie z edessa.swietny pomysl.

Gość gwiazdka_71
Kompendium.. Najwazniejsze sprawy, ktore nie powodowalyby takich glupich pytan mozna znalezc na pierwszej lepszej stronie internetowej.. Tylko sie leniuchom nie chce.. Lub w ulotce w opakowaniu danego srodka anty. Swoja droga, gadam, gadam przeciwko nim, a sama napisalam niedawno podobny post. Tylko, ze ja mam troche bardziej, wydaje mi sie, uzasadnione obawy. Moze zajrzycie i cos doradzicie...?

Gość gwiazdka_71
Otoz, ulotka w pudelku nie jest tylko po to, by opakowanie bylo ciezsze..

Gość cosinuss
tak tylko czasem mozna miec takie obawy lub pytania ktorych czasem nie ma w ulotce. ulotka rzecz swieta:)

Gość gwiazdka_71
Moze i masz racje. Ale mysle, ze przy tak oczywistych watpliwosciach mozna znalezc potrzebne informacje w ulotce lub w necie. Bo przeciez wszedzie, gdzie sie nie spojrzy widac jak na dloni, ile procent pewnosci daje pigulka. Chyba nikt nie schizuje za znajduje sie w tych 0,2 (tyle tego?) % Nie mowiac juz o tym, ze a)byla gumka b)na wszelki wypadek nie skonczyl w srodku c)przed kazdym ponownym pchnieciem szybkim ruchem wpychal miedzy nich papier, by go wytrzec. :P

Gość alfabetagama
hihi:) tak,ale widzisz w necie znajdziesz tez takie nakrecania,jak napisalam wyzej.no chyba ze korzysta sie z jakiejs rzetenej strony a nie forum.ale to rowniez zadna gwarancja.fakt trzeba ufac temu co sie bierze/uzywa/stosuje;p

Gość eddesa
szczerze to nie wiem co mozna zrobic, aby dziewczyny przed pojsciem do lozka z facetem troche pomyslaly te wiadomosci o ciazach, zabezpieczeniach sa w internecie, gazetach, mozna sie dowiedziec tego od lekarza ale potrzeba troche checi, i myslec ptrzed a nie po a to nakrecanie sie na forach to juz totalny idiotyzm

Gość gwiazdka_71
Hmm, mysle, ze artykuly pisane przez ginekologow na ich stronach nie sa nieprawdziwe. A juz napewno nie ma tam tekstow "jak sie pocalujesz z jezyczkiem to ciaza murowana"

Gość scarlet1988
wiecie, macie racje,to przyznaje. ja mam juz obsesje na tym punkcie. wiadomo ze jak sie w necie przeczyta ze jedna wpadla i testy nie pokazalyu ze jest w ciazy to sie boi....ja tak mam i jak Boga kochamie umiem sobie z tym poradzic! nie mam przyjacooki,nie mam z kim pogadac tak, by mnie uspokoil, a charakter mam jaki mam, jestem panikara. wiem ze moze was wkurzaja moje wypowiedzi ze sie ciagle boje...ale naprawde jest mi ciezko :(

Gość gwiazdka_71
Hmm, wkurzaja to zle slowo Ale skoro dziewczyny wiedza, jak skuteczne sa ich metody anty, robily po 5 testow z negatywnym wynikiem etc, a na dodatek jeszcze kochaly sie w dni nieplodne, to nie rozumiem problemu i streesu :( Stres to ja moge miec :P W 14 dni cyklu bez zabezpieczenia po odstawieniu w poprzednim mieiscu hormonow To jest cholera stres :(

Gość cosinuss
tak to nakrecanie jest najgorsze! ja oddaje czesto mocz to tez objaw.aaaaaaaaaaaa jestem w ciazy!! ale nie tak na serio to mam zapalenie pecherza bo mnie piecze jak siusiam,no ale juz czlwoiek sobie mysli bog wie co. czasem takie fora to przeklenstwa.

Gość scarlet1988
tak to dopiero stres, przyznaje. podobno moze sie cykl po hormonach bardzo rozregulowac;/

Gość slimaczek jego.
antykoncepcja hormonalna to 99,9% przy regularnym braniu o stalej porze, nie ma zadnej interakcji z antybiotykami, nie bylo wymiotów nie bylo biegunek ostrych. Jak jestes panikara scarlet to nie dla Ciebie taka metoda, a pozatym poczytaj o dzialaniu tabletek co sie dzieje z organizmem jak dzialaja, albo porozmawiaj ze swoja ginekolog to Ci wytlumaczy

Gość scarlet1988
cosinuss ja oddaje mocz czesto, ale mnie nie piecze nic ;/ mam 2 dzien przerwy....moze to dlatego? a no i piersi mnie bola ;/

Gość eddesa
no wlasnie moze warto porozmawiac z kims kto sie na tym bardzo dobrze zna z racji zawodu, ginekolog, seksuolog, moze on cie by uspokoil, bo nie warto sie stresowac tak, nakrecac

Gość scarlet1988
slimaczek jego ja teraz juz zrezygnowalam z seksu, wiesz? i jestem w kropce. oststniraz sie kochalam z miesiac temu. teraz sie boje ciazy to raz, dwa odpuszcze sobieseks na jakisczas.

Gość cosinuss
tz.ja tez nie wiem czy to zapalenie ale wszystko na to wskazuje bo czasem pojde siusiu czuje ze bardzo chce a tu tylko kilka kropelek i tak piecze ze az lzy mam w oczach.moze za duzo pijesz?:) a mnie piersi zazwyaczaj bola na tydz.,przed i tak do okresu,.a tym razem jeszcze nie zaczely.

Gość slimaczek jego.
a to jak amsz przerwe teraz to pewnie dostaniesz krwawienie z dostawienia w ktory dzien dostajesz. Ja jakies pol roku temu rozpoczelam wspolzycie swiadoma jego, moze Ty nie jestes poprostu gotowa, to dla Ciebie za duzy stres przeciez takie zamartwianie sie nie ma zadnej przyjemnosci z tego a przeciez takie bliskie kontakty z ukochanym to najpiekniejsza sprawa. No nie wiem jak Ci pomoc, ja wiem ze biorac regularnie ciezko jest wpasc i sie nie stresuje, robio sobie zawsz ebadania kontrolne i wiem ze tabletki dobrze wplywaja na mog organizm, nie mam skutkow ubocznych jak narazie

Gość gwiazdka_71
Hm, cykl sie nie rozreguluje raczej, bo mam wszystko jak w zegarku, owulacja w 14 dniu jak zawsze- to chyba nie rozregulowalo mi sie nic Jak nigdy bola mnie sutki, mam cholernie duzo sluzu, wiec do owulacji doszlo napewno... jeszcze ktos mi cos wspomnial o mozliwosci blizniakow dwujajowych.. zyc nie umierac. :P Coz, ja sie nie denerwuje, bo postanowilam poczekac na okres, a opoznilby mi sie przez stres Z reszta- stalo sie. Co ma byc to bedzie