Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojojjjojjo

schizy i paranoje - dlaczego wy wszyscy je macie tu??

Polecane posty

Gość scarlet1988
slimaczek. masz racje. dlateo teraz zrezygnowalam. eh musze pogadac z facetem o tym. potrzebuje czasu. a schize mam, coz wynik wczesniejszego bledu. nie wiem czy mi kiedys przejdzie. :(

Gość scarlet1988
cosinuss nie nie mam,ale o maly wlos mialabym. musialam brac escapelle. bylam bardzo mloda wtedy. teraz mam taki jakby uraz.

aaa myslalam/no to teraz dodatkowy stres. ja slyszalam ze herb,z czarnej malwy przyspiesza okres,ale nie wiem czy to dziala jak sie stosuje tabletki anty.

Gość scarlet1988
a no stres jest. wiesz a okres na tabsach spowodowany jest spadkiem hormonow, wiec raczej ne da sie go przyspieszyc, ale dzieki za rade:*

Gość scarlet1988
:) sprawdz czy ci pomoze:)

Witam mam problem,hmm a mianowicie kochałam sie z partnerem w 5 dzien jak dostałam okres,hmm kilka dni temu a mianowicie 19 dni po okresie dostałm plamienia ale to nie jest normalna miesiaczka hmm nie wim co sie dzieje nigdy tak nie miałam... pomocy piszcie

Gość fdfdfd
a jak mamy ci pomoc? moze tak wybiesz sie go ginekologa, sory ale przez monitor ci nie pomozemy :|

o ile mi wiadomo to jest portal gdzie kobiety sobie pomagaja i doradzaja wic poprostu chciałam wiedziec czy ktos moze miał podobna sytuacje i jak sobie poradził z nia!!

Gość giwazdka_71
Zalezy, ile dni trwa Twój cykl, czy brałaś hormony.. I pewnie wiele innych rzeczy. Najważniejsze- kiedy miałaś owulację? Prościej mówiąc- dni płodne Takie krwawienie lekkie to może być oznaka ciąży, ale najpierw weź pod uwagę wszystko to, co pisałam wyżej. Jeżeli to były dni płodne- proponuję test, jeżeli nie- nie ma się co bać :)