Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasssieńka

Straszny ból głowy

Polecane posty

Gość Kasssieńka

od jakiegoś czasu mam bardzo silne bóle głowy. Nie uderzyłam się nigdy. Ból jest tylko w jednym miejscu po prawej stronie. nie boli mnie ciągle tylko co jakiś czas a jak już zacznie to pozostaje mi tylko czekać az przestanie. do tego od kilku dni jestem bardzo senna i ciagle bym spała...nie wiem czy to jest powiązane z glową...? byłam u lekarza niedawno i skierował mnie na badania które mam zrobic dopiero w styczniu. Może któraś z Was miała podobnie, albo wie co to jest? byłabym bardzo wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedz bo sama nie wiem co to jest i troche się boję.

Gość pszczólka81
Ja miałam bóle głowy co było czasem nie do zniesienia.Okazało się to zwykłą migreną.Może też boleć od zatok -co najdziwniejsze,że ból zatokowy lokalizuje się czasem na czubku głowy.Możesz tez zrobić rezonas magnetyczny nawet z kontrastem -to najpewniejsze badanie i daje 100% wynik.Nalezy iśc do lekarza -neurologa lub neurochirurga i poprosić o skierowanie lub zrobić badanie prywatnie koszt około 500-800 zł w zależności od kliniki.samo badanie rezonansem nic nie boli .Nieprzyjemnie jest jedynie to ,że maszyna wydaje róźne dzwięki.Powodzenia życze dużo zdrówka:)