Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewela0507

RUDE WŁOSY!CZY SIĘ ZMIENIĄ

Polecane posty

Gość Ewela0507

SIEDEM MIESIĘCY TEMU URODZIŁAM CÓRCIĘ MIAŁA WŁOSY KOLORU CIEMNEGO A TERAZ ROBIĄ JEJ SIĘ RUDE!ZASTANAWIAM SIĘ CZY TO JEST OKRES PRZEJŚCIOWY!PO ILU MIESIĄCACH ROBI SIĘ NORMALNY KOLOR WŁOSÓW

Gość Beti077
Też zadałam to pytanie. Mój synek miał włoski ciemne zaraz po porodzie teraz mu jaśnieją i ma rudziaszkowate ( ma 3 tygodnie). Córa miała wlosy ciemne, przejściowo rude teraz jest ciemną blondynką ale rzęski miała od początku ciemne. Mały natomiast ma jasne brwi i rzęsy więc może będzie rudzielcem. Chociaż wydaje mi się że jak mają być rude to są od samego początku.

Gość tyłem do przodka
A to jakiś problem? Mój synek ma 9 miesięcy i ma rudawo-blond włoski, słodko wygląda. Moja starsza córka (13 lat) miała ciemne włosy - jak cygan - a teraz jest rudowłosą zielonooką ślicznotką, nie narzeka, wręcz przeciwnie.

Gość Beti077
Pytam bom ciekawa jestem czy będzie rudzielcem.

Gość Annodomini
Moja córeczka po porodzie miała ciemne włoski, później rudawe mieniące się na złoto w słoneczku ( ale nie miedziane czy marchewkowe), teraz jest ciemną blondynką ciemniejącą z roku na rok. Dodam,że od początku miała ciemną oprawę oczu.

Gość ewela0507
betio077 kiedy zaczęły się zmieniać włosy córci?

Gość Beti077
Mała jak się urodziła miała gęstą ciemną czuprynkę, jasne brwi ale rzęsy ciemne pod samo niebo. Właściwie z każdym dniem wydawały mi się jaśniejsze i były rudawe a w słonku nawet bardzo. Kolor został w zasadzie ten sam tylko bardziej wypłowiał i nie ma nic z rudości, brwi nadal jasne ale rzęsy czarne po samo czoło. Mysle że kiedy będzie miała ciemne bo cały czas ciemnieją.

Gość Beti077
Kiedy miała roczek juz było widać,że będzie ciemną blondyneczką i utraciła wszystkie rudości.

Gość Ewela0507
dzięki myślałam ze te włosy już się nie zmienią!pocieszyłaś mnie!pozdrawiam

Gość miki mause in da house
Autorko mam rozumiec ze rudy to dla ciebie kolor "nienormalny"??? A co jesli corka zostanie ruda? - bedziesz ja mniej kochac?? Ludzie wy chyba innych problemow nie macie, to jest rasizm bo inaczej tego nazwac nie mozna. Dodam ze sama nie jestem ruda (a szkoda, czasem farbuje sie na rudo). Wczoraj byl taki topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3936484&start=0

Ja chyba nie skomentuję - jestem mamą RUDEJ JAK MARCHEWKA dziewusi i takie osoby własnie jak Ty Ewela0507 postrzegają ją...aaa co ja sie bede denerwować :) Oby Twoja córcia byla zdrowa.

Gość Ewela0507
nie mam nic przeciwko rudym włosom !bo i tak będę kochać swoją córcię najbardziej na świecie!jakie by nie miała włosy!najważniejsze aby była zdrowa!rudy to też kolor!nie będę się już przejmować!bo nie ma czym!pozdrawiam