Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowananana

PROSZE... MAM PROBLEM, NAPISZCIE CO O TYM MYSLICIE??

Polecane posty

Gość zdezorientowananana

Otoz jestem mama 16 miesiecznej dziewczynki.. jak dotąd ze spaniem nie było zdnego problemu ZADNEGO. Przychodzila godzina 19.30.. gora 20.00, a ona szła spać .. brałam ją na rączki na chwile zeby sie wyciszyła.. tuliłam do siebie.. i po 2 minutach kładłam do łózeczka.. i wychodziłam z pokoju... a ona zasypiała...Dosłownie. a od około tygodnia... normalnie poprzewraczło jej sie w głowie... Nie chce spac.. tylko pokazuje m i drzwi ze chce do drugiego pokoju... nibyy jest spiąca... ale na siłe coś pajacuje... Szlak mnie trafia... w dodatku budzi sie w nocy nawet 2 razy.... i zaczyna popłakiwać... Wczesniej zdarzało sie ze obudziła sie powiedzmy ok 5, ale dostała mleko i spała do 8. Ateraz zzzasypia po ok 21 czasami nawet po... a dzisiaj to nie spała od 5 rana...!! Nie wiem w czym tkwi problem i skad taka zmiania:/ Niby jest już starsza i wiecej rozumie... ale tak z dnia na dzień... Hmm nie wiem co zle robie... doradzcie..

Mój syn też ma 16 m-cy i to samo przerabialiśmy, ale okazało się, że wychodzą mu kiełki i to był powód, że czasem spał w nocy 4 godziny a resztę przepłakał, a też normalnie zasypiał 19-20 i spał do 7.15. Na szczęście to już minęło i wrócił do swoich godzin snu.

Gość zdezorientowananana
oho.. ja swojego szkraba ur 24.08.2007r.;)pozdrawam G.

moj tez ma 17 mie i zaczyna swirowac, mam wrazenie ze nie chce mu sie spac, chyba czas porzadnie skrocic drzmki choc dzis spal tylko godzine a zasnal dopiero teraz, wychodzi mi z lozka z zapasem smokow i leci do nas do pokoju. a rano to normalka ze sie wymyka z pokoju do naszego loza...

Gość zdezorientowananana
glitzy.. to on spi gdzie... na łóżku,.. czy jak.. nieboisz sie ze cos sobiezrobi w nocy??

moj maluch spi juz na przerobionym lozku, tzn bez szczebelkow a ma po bokach ochronki takie ok 10cm. nigdy nie zrobil sobie krzywdy, wspaniale sobie daje rade z wchodzeniem i wypelzaniem ze swpojego lozeczka...:)