Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolciaq

Samoocena

Polecane posty

Gość karoolciaq

Dziewczyny mam dziwne pytanie... czy czujecie, że podobacie się swojemu facetowi ??? Czy macie jakies watpliwosci?

Gość a ja sobie biegam
Owszem,czuję że mu się podobam :)

Gość karoolciaq
dodam że płot licxzył sobie 1.60 cm myślałam że zadrę tylko spódnice a tu gówno

Gość karoolciaq
wiecie, bo tak sie zastanawiam czy te moj klacza koloodbytu,no wiecie , to czy go nie odstrasza ? chce mu sie podobac caaaalaaa

Gość po co zwracasz
...uwage na cos takiego autorko... tutaj lepiej wszystko traktowac z dystansem, sa ludzie ktorzy czerpia radosc z takich wlasnie jak Twoj podszywacz aktow zlosliwosci...

Gość karoolciaq
przykre jest ze nawet na tym forum znajduja sie tak malo inteligentne osoby jak ten podszywacz no ale trudno

Gość karoolciaq
moze jakis scat , tak bardzo to lubieeeee

Gość po co zwracasz
przykre to jest jak dopiero zaczynasz tutaj przebywac, z czasem Ci przejdzie ;) to tak czeste tutaj ze mozna przestac na to zwracac uwage... a co do Twojego tematu, moj mowi mi, ze jestem jego najpiekniejszym kwiatuszkiem, wiec mimo kilku "defektow" ;) w moim ciele (wiem,ze nie jestem idealna) nie wyprowadzam go z bledu. slicznie dziekuje za kazdy komplement, po co sprowadzac faceta na ziemie? hmm przyjemnie byc kwiatuszkiem ;) ale to tez wynika z tego, ze sie akceptuje i uwazam za ladna kobietke. a Twoje pytanie wyniknelo z czego? on cos Ci zarzucił?

Gość karoolciaq
Myslicie, ze z taka twarza moge sie podobac mojemu facetowi?

Gość nic nie zarzucil
ale nie raz widzialam te jego spojrzenia na inne ;| to jest takie przykre. Tez sobie sama niczego nie moge zarzucic , jestem zadowolona z mojego wygladu, ale jakos w jego oczach czuje sie inna

Gość po co zwracasz
nie zamartwiaj sie .. facet i tak czasami sie obejrzy za inna. ja wtedy komentuje to w stylu "taak ładna miala bluzeczke" chwilke odczekam i mowie "o, a ten pan ma swietnie uszyte tylnie kieszenie spodni" ;)

Gość a ja sobie nie wyobrażam
że mogłabym się nie podobać! Właściwie miałam napisać - komukolwiek nie podobać, ale bez przesady. Komu chcę - to się podobam!