Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nununuuna

Co czuje taka osoba?

Polecane posty

Gość nununuuna

Pytanie do osob obdarzonych chociaz troche w empatię ( ja do nich nie naleze). Co czuje chlopak, ktory wsrod znajomych, przyjaciol,rodziny udaje ze wszystko jest świetnie, smieje sie, zawsze usmiechniety a w sercu kocha dziewczyne z która nie jest i chyba nigdy nie bedzie.

Gość mffsfsgf
To zależy jesli, to była osoba z którą nigdy nie był, to da się z tym żyć i wbrew pozorom może, to być dla niego budujące...jeśli kiedyś z nią było, to gorzej, wspomnienia wspólnych chwil...to zależy od charakteru...

czuje: 1.smutek 2.rozczarowanie zyciem 3.pyta w glowie \"dlaczego to mnie spotkalo? co takiego zrobilem?\" 4.mimo wszystko stara sie robic dobra mine do zlej gry 5.co jakis czas pyta siebie- a moze jednak mi sie uda? 6.ma zal do niej 7.ma zal do siebie, ze nic nie robi 8.probuje udawac szczesliwego, zeby ona nie pomyslala, ze jest totalnym nieudacznikiem 9.udaje przed znajomymi z wyzej podanego powodu

Gość mffsfsgf
madeline....> trafna diagnoza według mnie...

Gość mffsfsgf
No właśnie musimy określić, czy mówi o jakiejś kolejnej miłości, czy to jednej jedynej...

Gość nununuuna
Był z tą osobą i z jego powodu ona zerwala

Gość mffsfsgf
W sumie to przecież nie będzie rozpaczał ciągle na oczach innych, akurat w tej sytuacji, to chyba dobrze jest sobie wmówić, że jest ok...

Gość ecco.......
jesli z nia byl i kocha nadal to w jego sercu kawalek miejsca dla niej zostanie i wspomnienia beda budzic jej obraz. Usmiecha sie , zyje niby normalnie, ale zaklada maske. Wspomnienia i swiadomosc , ze nie bedzie sie razem potrafia bardzo bola. jesli sie zauroczyl i z nia nie byl to zauroczenie minie po jakims czasie, szczegolnie wtedy jak pozna nowy obiekt zainteresowania.

\"czy to jednej jedynej\" przecież nie ma tych jedynych :O jest ileś tam tysięcy ludzi czy set tysięcy z którymi możesz stworzyć udany związek bo macie podobne ... a na którego padnie to już inna kwestia

Gość nununuuna
jego pierwsza milosc i (chyba) jak dotad jedyna.

Gość mffsfsgf
wiesz ja uważam, że jest jedna jedyna, też jeszcze nie tak dawno myślałam, że nie ma...może za jakiś czas zmienię zdanie...ale na razie uważam, ze jest, tak zgdzam się, ze jest spora liczba ludzi z którymi możemy stworzyć udany związek, tylko tu nie mówimy o miłości...

Gość nununuuna
Madelaine - czemu moze miec żal do niej skoro rozstanie bylo z jego powodu?

Gość nununuuna
To jest pewne bo zwierzyl sie komus, lecz ta osoba nie wykazala sie chyba dyskretnoscia...