Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia1980

dziewczyny ratujcie

Polecane posty

Gość basia1980

cześć dziewczyny słuchajcie spotykam się z chopakiem już bardzo długo, bo ponad dwa lata.uprawiamy razem sex od ponad roku.On mówi że bardzo mnie kocha zreszta ja też go kocham nad życie. ostatnio mało się kochaliśmy a to dlatego że u mnie był remont, a u mojego ukochanego zawsze rodzice. dodam że maja małe mieszkanie. mój chłopak na prawdę jest kochany, mało tego że jest świetny w łóżko to jeszcze uczynny. podczas remontu pojechał ze mną do castoramy po drzwi. pomagał nawet wybierać ale nie o tym chciałam pisać, zreszta nie tylko przy tym mi pomagał. po przerwie w sexie ok4misiace, kiedy skończył się remont i w końcu można było sie kochać w normalnych warunkach zaplanowaliśmy wspaniały wieczór. zjedliśmy kolacje, długo sie pieściliśmy aż w końcu doszło do stosunku i to w takiej pozycji jak lubie. znaczy od tyłu. ja na kolanach i na rękach oparta a Kamil z tyłu. poczułam jak włożył penisa we mnie który wypełnił mnie do końca i zaczelismy sie kochać.w pewnym momencie zauważyłam cos niepokojącego.przerwalm stosunek podeszłam do drzwi łazienkowych które są na wprost łóźka i moje obawy się potwierdziły. na wysokości kolan okleina z drzwi na rogu zaczyna odchodzić. prosze o porade, moze któraś z was była w podobnej sytuacji.nie wiem czy próbować to reklamowac czy spróbować podkleić. pomocy!!

Gość kanapka z pasta BHP
calkiem calkiem :)🖐️

Gość ale ty musisz się nudzić
żeby takie bzdety od rana wypisywać

Gość kanapka z pasta BHP
ale ty musisz się nudzić...:o faktycznie :o lepiej spytac co robic z napledkiem w trakcie robienia loda 💤

Gość biedne konto bankowe
hej,mysle ze lepeij isc do kastoramy i nieh ci wymienia drzwi anie dali ci takie badziewie ,mam nadzieje ze masz nadal rachunek...

Nie uwzględnią Ci reklamacji, bo odklejenie spowodowała wilgoć towarzysząca Waszemu seksowi. :O

jasny gwint problem jak cholera ja bym sie nie mogla skupic na bzykaniu gdybym wiedziala ze to jest. sprobuj podkleic to najlepiej na sline ewentualnie wydzieline z pochwy :p jak nie zadziała to niech do akcji wejdzie Twoj Kamil i poprobuje swoimi sokami ja tak tapety w domu kleiłam z moim chlopem :D:D:D

Gość basia1980
widzę że nikt nie bierze mojego problemu na poważnie

Gość pseudo mim
ładne

Gość fddsfsd
Droga Basiu. Obawiam się, że nie poradzicie sobie sami z tym problemem. Powinnaś zwrócić się po pomoc do specjalisty :(

Gość gość
Mistrzowski topik:D:D:DKocham kafeterie, hehehehehe.

Gość rerg
no jest to problem

Gość dawacz punktów
0/100

Gość trel
NO TO JUZ JEST SKANDAL !!!!! OKLEINA SIE ODKLEJA W CZASIE SEXU NA DRZWIACH !!!!! CIEKAWE CZY JAK BYM CHCIAŁ SIE WYSRAC NA TE DRZWI TEZ BY ODESZŁA ????? CO ZA POPELINA !!!!! CZY PO MOCZU TEZ SIE ODKLEJA ???? PROBOWAŁ KTOŚ ????? GDZIE SPRZEDAJĄ TAKIE ŁAJNO ??? ODDAJ TO BYLECO A JAK SPYTAJĄ O POWOD USZKODZENIA TO PO PROSTU ZADEMONSTRUJCIE NA FULL JAK TO SIE STAŁO... NAJLEPIEJ ZEBY WIDZIAŁO TO WIELU KLIENTOW TEGO SKLEPU, NIECH WIEDZĄ JAKĄ KICHĘ LUDZIOM WCISKAJĄ....PEWNIE JAK BYM CHCIAŁ ICH ŁOZKO WSTAWIĆ W FUTRYNE TO BY SIE POTARGAŁO ALBO COS GORZEJ !!!! NIE MOGE !!!! GDZIE MY ŻYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!