Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tortura nie na czarno

co na prezent dla 6miesiecznego szkraba?

Polecane posty

odpadaja ksiazeczki, grzechotki, kule z otworami w ksztalcie figur geometr., chcialabym cos nieglupiego, rozwojowego, ale tez nie za jakas fortune. moze jakies podpowiedzi?

Gość mandarynka...
chłopiec dziewczynka??do ilu??

chlopiec, powiedzmy do 70zl..

fajne fajne, dzieki. moze ktos jeszcze cos podpowie;)

fisher price'a, fajnie, znajde je gdzies moze w sklepie bo na przesylke do wigilii nie mam co liczyc;) kurde, kupilam plyte z teletubisiami (troche na zamowienie) i chcalam jeszcze cos dorzucic, ale w sklepach jest wszedzie to samo - nie chce zasypywac tego dziecka kolejna maskotoka czy ksiazeczka, bo tego dostanie na potege.

cholera wie - no wlasnie, maly dopiero nauczyl sie chwytac cos w lapke calkiem swiadomie, wiec ukladanie klockow to jeszcze nie ten etap;) ale te sensoryczne to fajna sprawa.

u mnie córeczka ma 11miesiecy i ma bardzo duzo róznych zabawek dlatego rodzinka kupila jej ubranka pytała sie nas czy takmzoe byc i dla nas to bylo najlepsze rozwiązanie od nas dostala rowerek ale kupilismy na poczatku grudnia no i juz stoi w domu małai tak narazie nie rozumie o co chodzi dlatego te swieta jeszcz neisa tak wazne, wiem ze jakies drobne zabawki tez dostanie bo kazdy cos dokupil do ubranka od nas tez bedzie stala jeszcze jedna zabawka pod choinką choc i tak wiem ze jak wrócimy do domu to amltka odrazu spac pojdzie i nawet nie bedzie wiedziala ze cos jeszcze pdo chonka na nią czeka:P

wlasnie o to chodzi z tymi dziecmi, ale mi strasznie zalezy, bo to moj chrzesniak i zobacze go dopiero 2gi raz w zyciu od czerwca (strasznie daleko mieszkamy od siebie) i jakos tak mi bardzo zalezy;) wiem, ze malemu nie zrobi to xzadnej roznicy ale wiecie sami o co chodzi;)

Gość NieGrzecznaAga24
ja bylam na roczku teraz u mojego chrzesniaka...kupilam mu taki stolik z grzechotkami i telefonem wogole takie rozne akcesoria:) dalam 78 zl...ale fakt bylo warto. Kupilam ten stolik w Auchan. W kazdym razie dzidzia byla zachwycona:)