Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdka niewypal

jaki kolor ponczoszek do butow i sukni ecru?

Polecane posty

Gość gwiazdka niewypal

pas do ponczoch bialy majtki biale wiec i ponczochy biale.jak to sie bedzzie mialo do butow ceru. ponczoch i pasa nie kupie w kolorze jakims cielistym bo to brzydko by wygladalo juz po zrzuceniu sukni

Gość są też
w kolorze ecru

Ja mam normalne,cieliste pończoszki. W tych białych lub jaśniutkich to się tak trochę komunijnie wygląda :)

Gość gwiazdka niewypal
no ta. ale taki pas i majtki ecru nie wygladaja za dobrze z tego co widzialam. a wiec nieco jak by byly brudne

no napewno nei białe, jesli buty i kiecka ecru to i ponczochy ecru albo wlasnie cieliste

Gość gwiazdka niewypal
ponczochy ecru samonosne no moze i ta. ale majtki to juz chyba nie ecru:) jezu te materialym to naprawde jak brudne wygladaja. raz kupilam sobie komplet taki i tylko raz go ubralam. bo uslyszalam opinie na temat tego jak wyglada:) jak sprany:) wiec juz niewiem:(

ja mialam bielizne rowniez ecru i wcale jak brudne nie wygladaly..nie wiem gdzie kupowalas..

musialas zle trafic. normalnie i pasy do ponczoch i ponczochy i majtki do tego w kolorze ecru bardzo ladnie wyglada i powiedzialabym nawet seksowniej niz takie sniezno biale. pod warunkiem ze ladnie uszyte :)

ja tez ecru kupuje komplet a do tego 3 pary ponczoch. bo sie strasznie brudza np pod kolem w sukni. natomiast ostatnia para hm to na noc poslubna o 7 nad ranem:)