Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikołajkowa

Kreta?

Polecane posty

Gość mikołajkowa

Zastanawiam się nad wycieczką w przyszłym roku. Wiem, że teraz biura oferuja duże rabaty na wycieczki na przyszły rok. Był ktos z was na krecie? Może jakiś hotel moglibyście mi polecić, miejsca, które naprawde warto zobaczyc. Zastanawiam się też nad biurem, z którym najlepiej? Co myslicie o alfie star, itace?

Gość Santil
Na Krecie bylismy przez tydzien w Royal Mare Village. Swieta lokalizacja, na niby cypelku, mozna sobie latwo znalezc miejsce na plazy. Miejsca sa ustanwione niemal hurtowo, wiec lezakowanie (lezaki bez oplat) spokojnie, ale kocyka nie rozlozysz ;) . W kompleksie hotelowym sa dwa kryte baseny z podgrzewana woda, mozna odpoczac od slonca. Klimatyzcja w pokoju - bardzo sie przydaje ;) . Obiadokolacja dla ludzi na diecie w sam raz , ale my troche dojadalismy we wlasnym zakresie ;) . Same pokoje bardzo wygodne i stylowe, na szczescie 5 gwiazdek hotelu to standard "nasz", a nie lokalny wiec spokojna glowa o jakosc. Obsluga ogarnia wszystko. W cenie pingpong i siatkowka plazowa i minigolf, za reszte doplaty. Ogolnie jest co raobic moze cos mi teraz umknelo, ale miejsce bardzo przyjemne.

Gość Santil
male p.s. wycieczka z biurem Alfa Star ;)

Gość ciaobella
Kreta jest przepiękna, koniecznie musisz zpojechac do elafonissi-zobacz na google zdjęcia -wpisz w wyszukiwarke -elafonissi, -w naturze jest jeszcze piekniej, doslownie jak w bajce.

Gość mikołajkowa
jednak polecasz alfastar? a kiedy z tym biurem byłas na Krecie?? W tym roku?

Kreta -pieknie tam jest. Opalilam sie tam jak nigdy :classic_cool: Bylam w hotelu...nie pamietam jak sie nazywal:P:P Ale gdzies kolo Xani :) Rainbow- to biuro podrozy, gdzie te wycieczke zalatwilismy ;)

Gość Santil
Mielismy we wlasnym zakresie wypad na dlugi weekend w listopadzie tego roku. Nie pytaj mnie o cene jak to samemu sie kalkuluje, bo to byla akcja naszego szefostwa - nagroda za niezly kontrakt dla firmy i oni nam wszystko zalatwili. Alfa Star polecam z wlasnego doswiadczenia (Egipt 2007). Na Krecie jest super wiec byle dobrze biuro wybrac a na miejscu wielki luz ;) .

Gość teraz śnieżynka
z chęcią bym sobie śmignęła na Kretę. Koleżanka mi opowiadała jak była rok temu z rodzinka, pokazywała mi fotki, naprawde nieziemskie widoczki. A dzis siostra na kolacji wigilijnej mi opowiadała, że też własnie sobie wykupiłam wycieczkę na kretę w wakacje. Niezłą promocje dostała w alfie. Ja z chęcia poleciałabym na Teneryfe ( podsobno tam otowrzyli jeden z wiekszych parków wodnych na świecie)

Polecam hotel Sensimar Sea Side Resort SPA. Bardzo komfortowy hotel, nowocześnie wyposażony, pięknie położony na wzgórzu. Dla tych którzy chcą odpocząć od zgiełku i hałasu. Nie bez powodu otrzymał żagiel Itaki za najwyższą jakość usług - rzeczywiście hotel na poziomie, nawet dla najbardziej wybrednych. Dla mnie ogromnym plusem tego hotelu jest SPA :)

Gość magdunia1987
ja polecam hotel santa marina beach - niedaleko Xani. Super - własnie wróciliśmy :))) byliśmy z biurek Grecos:)

Gość kita23
Polecam Bali Beach & Vilage na Krecie - pyszne jedzenie, czyściutko, przepiękny widok, miejscowość niewielka ale bardzo klimatyczna. Itaka ma w ofercie ten hotel. My byliśmy tam w lipcu 2009 i było naprawde fajnie.

Gość whisky1234
Venus Beach to chyba najtańszy hotel na krecie. i najlepszy:) blisko plaży, z kameralna atmosferą... czułam sie jak w rodzienie juz po pierwszym dniu. ach ta grecka uprzejmosc:)

Gość venus kreta
cos w tym jest, atmosfera faktycznie super, maly kameralny hotelik za niewygorowana cene, idealny na tanie wakacje