Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka...

jeszcze raz-jaki wózek??

Polecane posty

Gość a ja polecam
Zamieszało się. Spóbuj określić prorytety: 1)ilu kołowy 2)czy spacerówka przodem czy tyłem 3) waga itp. Wiele osób teraz robi tak, że kupują wózek głęboki i po 6 miesiącach dopiero spracerówkę.

Gość a ja polecam
Ja miałam Implasta 4-kołowego, koła rozjechay się mimo smarowania, metalowe osie wyrobiły plastik. Teraz widziałam zielonego bodajżde to Boldre, jeszzce z gondolką i koła latały na boki. koszamrnie się takim czymś jeździ :o

Gość mandarynka...
ja wrazie co mam głęboki wózek po córce bo go zostawiłam.ale teraz chcem kupić nowy.bo tamten ma typ ,,taczki,,firmy mjot,na pompowanych kołach ciężki,na paskach

Chyba wszystkie mamy taki dylemat .Ja bym chciala wózek na 4 kołach taki 3w1 do 1500 zł .

Gość a ja polecam
Mjot :D Toż to jedna z lepszych polskich firm produkujących wózki :D Chyba w Częstochowie je produkują :) Wiem, ze na początek na paskach to najlepszy wózek, warto się zastanowić, bo większość wielofunkcyjnych to duże wózki. Tylko wybrać spacerówkę to też niełatwe zadanie ;)

Gość a ja polecam
x-lander, jeśli chodzi o przedział 1500 zł. Są 4-kołowe rownież. Chyba, że zasadniczą rolę ma siedzisko, czy ma być przekładane, czy może być na stałe przodem do świata.

chicco mi sie podobaja ale boje sie tej małej gondoli i nie przekładanej raczki w spacerówce. natomiast dzisiaj siedze na allegro i nawet X- lander x1 2008 mi sie podoba . Chodzi mi o to zeby mozna bylo na stelaz załozyc fotelik . Ze jezeli jade na zakupy to biore tylko stelaz i fotelik. A nie cała gadole . Bo jak dziecko zasnie w foteliku to nie chce go przenosic.

Gość Cos mi sie zdaje ze autorka
topiku ...niestety w zyciu nie znajdzie odpowiedniego wozka dla siebie ....To nie bo tamto to nie bo sramto ...radze wybrac sie do sklepu i sie rozejrzac a napewno cos znajdziesz

ja miałam baby design. Ale kupowałam w czasach kiedy za bardzo nie stac nas było na luksusy. Kosztował około 700 zł i bardzo jestem zadowolona z niego. Jest 3 funkcyjny. Głęboki, spacerowy i można wpiąć fotelik. Moja juz wyrosła z niego, teraz stoi uprany i wygląda jak prosto ze sklepu. Polecam tą firme.

Gość Ja mam chicco
Ja mam Chicco Trio For Me:i jestem zadowolona bardzo i wcale gondola nie jest taka mala

Gość mandarynka...
no niewiem ,,może zostanę przy tej taczce,a kupię spacerówkę z fotelikiem poprostu :D

Gość a ja polecam
Przekładana rączka często nie spełnie swojej funkcji. A dlaczego? Bo np, wóze gorzej podbić przy podjeżdżaniu pod krawężnik, ciężej się prowadzi i gorzej manewruje.

Gość mandarynka...
TO SAMA SPACERÓWKA ta mura,ale za 1600zł można kupić już komplet z gondolą

Gość mandarynka...
moja taczka miała przekladana raczkę której nie urzywałam bo było mi nie wygodnie prowadzac dziecko przodem do świata.bo ciężko właśnie się nim podjezdzało gdzieś

Gość a ja polecam
mandaryna najlepiej pojedź do hurtowni, albo b. dużego sklepu, obejrzyj wózki, pojeździsz sobie nimi, fakt tylko po sklepie, ale cieżar ocenisz, wygodę, wielkość gondoli :) Na allegro wszystkie są bjuti a potem się okazuje w domu co i jak.

Gość a ja polecam
mandarynka, przepraszam

Pytam o przekładana raczke , bo nie wiem czy to jest wazne. Niektóre mamy mi mowia ze bardzoim sie to przydało ze patrza na dziecko , ze obracaja je gdy swieci słonce prosto w oczy. Tez bym chyba chciała

Gość mandarynka...
no to ja wiem nawet jagbym miała zamawiać z allegro to najpierw bym musiala go zobaczyc na zywo

Gość mandarynka...
a ja polecam--a za co przepraszasz?

ja mam chicco----- napisz cos o tym wozku bo my sie zastanawiamy nad chicco s3 w sumie podobny tylko na 3 kołach .... jak sie go prowadzi ,jest lekki ,wlasnie pisaly mi wczesniej dziewczyny ze mala gondola i dziecko sie nie miesci jak duza jest twoja niunia ?

Gość sztuka terria
miała któraś z Was może wózek Peg Perego Uno? Albo słyszała o nim jakieś opinie od kogoś, kto go używał?

Gość a ja polecam
Rozumiem, to się nazywa przodem do świata :) Innym rozwiązaniem jest wózek z przekładanym siedziskiem. Miałam taki i córkę (13 kg) wraz z siedziskiem obracałam bez problemu. A miałam Kolcraft, ten 4-kołowy, bardzo fajny wózeczek :)

Gość a ja polecam
Peg perego uno, podobno świetny wózek, sama chciała go kupić ale kryzys gospodarczy mnie dosięgnął ;)