Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inny_Misiek

Co sądzicie o Gejach?

Polecane posty

Gość Lesbijka_
Ciągnijmy wątek - jak byście zareagowali, gdyby przyszło do was wasze dziecko i oznajmiło, że nie pociągają go ani chłopcy, ani dziewczynki. Za to prawdziwym uczuciem jego serce zapałało do waszego psa wilczura, który się wabi wprawdzie Sonia ale jest samcem?

Gość Lesbijka_
W końcu wasze dziecko mogło się właśnie z takim popędem urodzić. :-)

Gość a co to za roznica
Zoofilia (gr. ζωον, zōon – "zwierzę" i φιλία, philia – "przyjaźń" lub "miłość") – rodzaj parafilii: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest wykonywanie czynności seksualnych przy udziale zwierząt. Przykładowo można wymienić: * avisofilię (w tym przypadku pobudzenie seksualne związane z ptakami), * ekwinofilię (pociąg seksualny do koni); Apulejusz w "Złotym ośle" przytacza opis stosunku seksualnego kobiety z ogierem osła, * kynofilię (związana z psami), * ofidyfilię - doznania seksualne związane z kontaktem z wężami; Wikipedia. sa rozne zboczenia..nie wspomne juz o nekrofilii..

hm wiekszosc ludzi mowi ze nie ma nic przeciwko ludziom odmiennej orientacji a tak naprawde to moze i nie maja ale tylko z daleka... tzn nie mam nic przeciwko gejom ale niech sie trzymaja z daleka... heh ja osobiscie mam kolege geja... i nie mam nic przeciwko ani jemu ani jego pogladom... KURDE TO SA NORMALNI LUDZIE!!!! Nie rozumie co oni wam przeszkadzaja!!?? Nawet nei wiecie ile razy rozmawiacie z takimi ludzmi... a nawet o tym nei wiecie!! zastanowcie sie... w pracy na ulicy... wszedzie doslownie wszedzie!! bo przeciez ci udzie nie chodza po ulicy i nei krzycza ,,jestem gejem!!"! :/

Gość Lesbijka_
A jak pan z panem, to już nie jest zboczenie... :-)

Gość hahahahaha filmik dobry hahaha
co za gosc haahha

Gość Lesbijka_
Normalni? He, he, he... Gej jest nikim innym, jak tym, co się określa mianem pedała. Gej jest pedałem. Homoseksualizm jest chorobą. Jak każdy człowiek chory, homoseksualista ma prawo do wszystkiego tego, do czego ma prawo człowiek, który jest chory np, na tuberkulozę. Pedałom, ich nomenklaturze i chęci narzucenia własnych poglądów jako obowiązujące mówimy nasze stanowcze NiE! :-)

Gość Lesbijka_
Sęk w tym, Palolineczka, że właśnie chodzą i krzyczą, ubliżając innym i obrażając ich bezkarnie. Bezkarnie, ponieważ mało kto odważy się rzecz nazwać po imieniu.

Gość nigdy nie
dostaniecie dzieci! Nie w Polsce :) tolerancja tolerancja ale dobro dziecka jest wazniejsze!

nigdy nie - dostaniecie dzieci! Nie w Polsce tolerancja tolerancja ale dobro dziecka jest wazniejsze! naprawde Twoim zdaniem dla dziecka lepsze jest wychowywanie sie w domu dziecka niz w homoseksualnej kochającej rodzinie?... czy po "bidulu", czy od "pedałów" - tak samo te dzieci sa niestety wyśmiewane i pomiatane przez swoich równieśników. a ci równieśnicy takie poglądy wynoszą z domów niestety.

Gość Ghej
Sądzimy, że radośni, to pedały.:-)

Gość wolalabym
wychowac sie w domu dziecka i zeby mnie nazywali bidula niz z dwoma gejami lub lesbijkami,wole nie wiedziec jak by mnie nazywano i wolalabym nie sluchac od rowiesników na ulicy pikantnych szczegolów jak "rodzice" uprawiaja milosc :/

Gość mgiełka7
A ja tam nic nie mam do gejów, a wręcz przeciwnie. Mam dwóch przyjaciół, którzy są gejami i wręcz ich uwielbiam. Mogę z nimi o wszystkim porozmawiać, także o facetach ;) Nie rozumiem jak inni ludzie moga być tacy nietolerancyjni, szczególnie jak nawet nigdy nie mieli do czymiemia z takimi osobami. Wg mnie powinni mieć oni prawo tak jak wszyscy np. trzymać się za ręce i normalnie żyć bez ukrywania.

Gość wolalabym
nie mam nic przeciwko nim.Tez znam geja i to bardzo sympatyczny facet.Niech sobie robia co chca, tylko kwestia dzieci...u mnie to nie przejdzie.

To jest jak z osobami chorymi na AIDS... tez sie wszyscy odsuwaja! TO JEST CHORE co ludzie wyprawiaja... zycze wszytskim tym ktorzy maja cos przeciwko gejom zeby kiedys spotakli takiego czlowieka.... i nie wiedziali jakie ma poglady... i zeby z nimi porozmawiali a pozniej dowiedziali sie o tym... i wtedy moze przekonalo by ich ze z nimi tez mozna normalnie porozmawiac! Zal patrzec na tych beztolerancyjnych palantow

Gość lazio
nienawidzę gejów i lesbijek...są wynaturzonymi dewiantami tak samo jak ortodoksyjni chrześcijanie , katolicy i żydzi czy muzułmanie ....wszyscy ci ludzie mają nadmiar...nadmiar w znaczeniu skrajności

Gość jestem_facetem
nie mam nic do gejow

siebie akurat kocham całym sercem i tych , którzy na to zasługują :)

Gość network
geje to męskie dziwki :) tyle w temacie

Gość Master of Insomnia
Ja nic nie sądzę o gejach i nie obchodzą mnie, dopóki nie obnoszą się ze swoją seksualnością. Byciem gejem to anomalia i nieszczęście i nie powinno się być z tego dumnym i propagować nienormalności. Natomiast jak sobie chcecie razem mieszać, żyć itd. to jak dla mnie - proszę bardzo.

Gość żywiec
wypierdalaj geju jebany. ty rozdymana dupo wsytu nie masz. każdego geja leję w mordę i tłukę jak psa. wyrzutki społeczeństwa siedzieć w kanałach i sięnie pokazywać przez was świat staje się bardzie pojebany

Gość griszka
Mówiąc szczerze-nie znam żadnego geja,a może inaczej-prawdopodobnie znam ,ale nie ujawnił się ze swoją orientacją.Nie mam nic przeciwko ,nie uważam za chorobe i jestem pewna,że są normalnymi ludźmi.Tyle :)

Gość dziewczyna zgrabna
najbardziej śmieszy mnie, jak katolicy i chrześcijanie, mordują gejów i biją po ryjach. A przecież w każdeJ Biblii pisze, że Bóg ich był pierwszym gejem na tej ziemi. W raju wyczarował sobie chłopczyka i dał mu imię Adam. Każdy heteroseksualny chłop, gdyby miał możliwość ulepienia sobie partnera, napewno by wyczarował sobie dziewczynkę i wyruchał ją tak , żeby urodził się Adam, nieprawdaż?

Gość ZakazPedałowania
Hmm... nie mam zamiaru biegać za homoseksualistami z widłami i pochodnią :) ale mam kilka zasad. 1. Nie chcę być świadkiem gejowskiego okazywania uczuć, obściskiwania się, całowania itd w mojej obecności :). 2. Nie chciałbym by moje dziecko chodziło do szkoły w której uczy gej 3.Nie chce propagowania gejostwa w mediach... (np. bajki o dwóch królewiczach itp.) 4. Jestem zdecydowanie przeciwny adoptowania przez gejów dzieci ( psychika dziecka jest kształtowana na bieżąco i widok tatusia i hmmm tatusia nie byłbym zbyt heterotwórczy) 5. Zakaz małżeństw homoseksualnych, bo od tego już blisko do punktu 4 6.Znieść te durne parady... 7. Nie zapominać o tym, że homoseksualizm nie jest naturalny i normalny. Pozdrawiam i życzę udanego pożycia zarówno gejom, lesbijkom jak i hetero związkom :)

Gość Marckooco
Moj brat jest gejem i tak go kocham .

Gość nagieetek
ja myślę, że 1) bycie gejem to styl życia, bardzo opłacalny, w europie aprobowany, super kasę można na tym zbić z dotacji unijnych często, żeby być gejem nie trzeba być nawet homo 2) bycie homoseksualistą to choroba, dewiacja jak np. pedofilia, została pod naciskiem szerokiego lobby i wpływowej lewicy wycofana przez WHO jako jednostka chorobowa, ale w głosowaniu przeszło to dosłownie o krok, + jak pisano przy wielkich naciskach za niedługo, jakieś 15 lat podobnie będzie z pedofilią myślę, że ludzie ci powinni się leczyć, pracować nad sobą, zwłaszcza, że są świadectwa wyleczonych gejów poza tym stawiałabym na problem z rodzicami, na jakąś wypaczoną miłostkę za nastoletniości, może kontakt z jakimś gejem, odpowiednie środowisko znajomych, nachalna promocja w mediach i tak oto pojawiają się homoseksualiści poza tym, napiszę co mi mój chłopak powiedział, dlaczego mężczyźni nie lubią homo bo mężczyzna musi całe życie walczyć, udowadniać coś, zmagać się, zdobywać kobietę, zdobywać swoją pozycję w męskim świecie a przychodzi taki homo i mówi, że on to ma gdzieś, że on od dziś będzie robił kasę na byciu np. stylistów i nie będzie razem z innym uczestniczył w walce o kobietę, tylko sobie puknie jakiegoś pana romana

A kogo obchodzi pismo święte kto w tych czasach wierzy w ten stek bzdur :O:O:O Mam dużo takich znajomych miesiąc temu byłam na takim ślubie (fajne przeżycie :P|) jestem bardzo tolerancyjna puki nie krzywdzą innych nie ma co się wtrącać geje to przyjaciele kobiet tak słyszałam i sama to potwierdzam :)