Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inny_Misiek

Co sądzicie o Gejach?

Polecane posty

Hej. Zakładam ten temat bo jestem cholernie ciekawy co Wy kobiety tak naprawdę myślicie o homoseksualistach? Jestem gejem i często słyszę opinie, że kobiety są dużo bardziej tolerancyjne w tych kwestiach... jednak prawda jest taka, że nie zawsze tak wychodzi. Często to koledzy (których znam od dłuższego czasu) okazują się bardziej tolerancyjni niż np koleżanki z pracy... U mnie było tak, że ujawniłem swoją orientacje po 2 miesiącach wspólnej pracy (nasza grupa to zaledwie kilka osób, w tym same kobiety + ja + 1 facet) i tak, dwie osoby tolerowały to w pełni, a reszta zaczęła traktować mnie z dystansem. Początkowo wszyscy mówili, że ta sytuacja jest dla nich lekkim szokiem, ale również to całkowicie tolerują... po jakimś czasie okazało się coś zupełnie innego. Czułem się odpychany w różnych sytuacjach. Więc jak to jest z kobietami? Tolerujecie gejów? Lubicie? Brzydzicie się ich? Liczę na szczerą rozmowę. Pozdrawiam.

Gość spinka motylka
w pracy zaprzyjaziłam się z gejem i później poznałam chyba z 5 jego kolegów też gejów. Dobrze sie ze sobą czujemy, chodzimy na imprezy.

Gość nieromantyczna
ja oceniam ludzi po charakterze a nie ich orientacji sexualnej, tych homosexualistow ktorych znam bardzo lubie sa weseli, mozna z nimi poplotkowac fajnie sie pobawic, mam 2 kolezanki lesbijki suuper dziewczyny wesole dowcipne cholernie inteligentne takze spoko ;)

Nie rozumiem, dlaczego zakładasz, że wszyscy geje sa jednakowi. Jak mam sie wypowiadac o jakiejś całej wielkiej grupie ludzi? Nie generalizuję, bo uważam to za krzywdzące często i bezsensowne. Znałam jednego geja, był sprzedawcą w sklepie. Miły, zadbany chłopak (czyli ok), ale palił (czyli ble). Co mam o nim sadzić? Nic konkretnego, nie znam dobrze człowieka.

Nie dzielę ludzi na homo i heteryków, tylko na sympatycznych lub nie. Ci, których znam są sympatyczniejsi od innych kolegów, ale może po prostu tak się trafiło. :)

Gość estrellaaza
homoseksualizm to choroba:o

Gość habuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Dlaczego napisałeś gejach z dużej litery? Zerknęłam pobieżnie na spis tematów i wbiłam sobie do głowy,że chodzi o gejsze :D Już chciałam się wypowiedzieć,wchodzę na topik a tu niespodzianka :p

Gość pytnie o ed
ja uważam, że są różni geje, choć tak naprawdę żadnego nie pozonałam. strasznie brzydzą mnie kolesie pokazywani w niektórych programach, tacy co klepią się publicznie po tyłkach, obmacują i mają dziwne ruchy ogólnie swój homoseksualizm demonstrują przez jakieś niezdrowe zachowanie erotyczne, seksualne??? nie wiem jak to wyrazić, kojarzy mi się to ze zboczeniem:O ale jeśli facet zachowuje się normalnie, jest w porządku, normalnie się z nim gada, po prostu jest normalnym człowiekiem, to dlaczego miałabym się od niego odwracać.

Wiesz, głupio to zabrzmi, ale w sumie to nic o nich nie sądzę, tak jak nie sądzę o ludziach z jakąśtam grupą krwi albo kolorem oczu (no dobra wolę niebieskie :P ale chodzi o zasadę :P ). Tych paru których znam jest w porządku, o reszcie się nie wypowiadam, bo nie znam więc jak mam coś o nich myślec. Nie rozumiem tylko określenia "kochający inaczej" przecież akurat uczucie jest to samo niezależnie od tego czy para jest homo czy hetero i nikt nie zakochuje się w płci drugiego człowieka...