Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marti78

ile zarabia hostessa/animatorka na promocji alkoholi ?

Polecane posty

Gość marti78

orientuje się ktoś albo może ktoś pracował na promocji np Bacardi Martini? Ile płacą za h takiej pracy?

Gość iuyk
10-12 zl/godz

Gość marti78
to czemu na papierosach sie zarabia nieraz 25 zł / h albo na alkoholach 150 zł/ h czasami nawet?

Gość iuyk
150 za godz? chyba 15:D wiesz w roznych agencjach sa rozne ceny za godzine, ja stalam ze 2 lata temu wiec moze stawki sie zwiekszyly

Gość marti78
no widziałam ogłoszenia, że np 3 h pracy i płatne 150/h ale to wtedy sa juz takie agencje, gdzie firmy sobie wybierajqa hostessy. teraz znalazlam oferte gdzie płacą 10/h i sie zaastanawialam skad taka rozbieznosc skoro alkohole te same

Gość koralina111
jest tu moze ktoś kto pracował jako hostessa dla firmy BMW .. dostałam taką oferte .. pieniadze sa super bo ok 50 zł .. tylko nie do konca wiem czy ta firma jest sprawdzona.. moze któraś pracowała na takich zamkniętych imprezach .. jak to wygląda??

Gość koralina111
50 zł za godzina chciałam zaznaczyć

Gość HalinkaE
Wszystkiego o pracy hostessy http://www.domenahostess.pl/ - dowiesz się właśnie z tej strony. Fajna, ciekawa strona gdzie wszystko przedstawione jest bardzo realistycznie. Dowiesz się jakie stawki, co powinnaś mieć, jaką książeczkę, jakie badania itd. Pozdrawiam

Gość gość
sprzedawać/promować trucizne( alkohol/fajki) swoim wyglądem, to dopiero dno moralne, abyście q****y zdechły

To zależy od tego, gdzie pracujesz, czy na własną rękę czy przez agencję. Niższe stawki są z ogłoszeń, np. promocje w supermarketach, sampling, degustacje, a wyższe jeśli współpracujesz z agencją i obstawiacie np. targi, konferencje, eventy dla firm. Ja współpracuję z obsession to chyba jedna z lepszych agencji hostess w Warszawie. Nigdy nie miałam głupich sytuacji i zawsze otrzymywałam wynagrodzenie na czas. Gdybyś chciała wysłać portfolio to pisz do nich najlepiej przez stronę http://agencjaobsession.pl/ bo nie zawsze odbierają telefon :P