Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam_po_co

FACECI !!!! Po co Wam są potrzebne kobiety?????

Polecane posty

Gość pytam_po_co

Podobno sami sobie ręką jesteście w stanie o wiele lepiej zrobić niż z kobietą, to po co wam one? ps. ja jestem kobietą

Gość Szkppuł
Ja także jestem kobietą, i także mogę sobie ręką zrobić znacznie lepiej, niż nie jeden facet. :-)

Gość adaskost
sam sie nad tym zastanawiam po co jesteście potrzebne...więcej z wami klopotów i problemow niz pozytku

Gość Szkppuł
A skąd to wiesz, Samiczko? :-)

Gość Mi moja kobieta robi
lepiej niż ja sobie zrobić umiem:) A mam w tym doświadczenie. Widocznie ty jesteś chujowa, ale nie musisz przez to generalizowac. No i kobieta przede wszystkim jest po to by ją kochac :)

prawda jest taka, ze mężczyzna tez by mogl zadac takie pytanie i rzucic taki sam argument... a prawda jest taka, że jak sie ludzie dobrze dobiorą to po prostu we dwoje jest raźniej

jak to skąd?Faceci mają dobre serduszka i bardzo zalezy Wam na Naszym zadowoleniu przecież:)

Gość aha i dodam jeszcze
że ręką jak ręką, ale nic nie zastąpi ust kobiety ;)

Gość pytam_po_co
nie no, ja też sobie o wiele lepiej sama robie i żaden facet tak nigdy nie będzie potrafił... ale ja się pytam facetów

Gość Szkppuł
Sąd to wiesz, Samiczko, że "ręka nie udaje orgazmu..."? Czyżbyś... :-).

Gość misiek pysiek
czasem nie chce się nawet ręką ruszać, wtedy kobieta jest pożyteczna

heheheeh może Twoja udaje orgazm i ma usta :O kobiety są po to by Was doprowadzać do szału i byście sie zastanawiali na co Wam ona 🌼

Gość Szkppuł
No to na co ona?

Gość misiek pysiek
czyli czasem do seksu, czasem do towarzystwa, zawsze do załatwiania spraw prozaicznych-tyle

"Szkppuł Sąd to wiesz, Samiczko, że "ręka nie udaje orgazmu..."? Czyżbyś... " xD

Po co Wam są potrzebne kobiety a chociaz by po to ...by doradzic w kupnie garnituru :P miałem tak ostatnio...:P:P:P pani sprzedawczyni delikatnie szepneła mi na ucho ze partnerka ma bardzo dobry gust :D

Gość ja zapytam raczej
O to, po co wam związek??? Bo po co kobieta, to pytanie ciut absurdlane, ale po co wam związek? Kobiety sa dzis tak wyzwolone ze w zasadzie kazdego dnia mozecie miec inną zawsze chetna i usmiechnieta:( wiec po co wam ta jedna zeby ja oklamywac???? PO co wam zona jak macie kochanki ( oczywiscie przy zalozeniu ze nie macie dzieci bo w przypadku gdy sa dzieci to sprawa jest oczywista dzieci kreydyty etc)

Też nie wiem po co mężczyznom kobiety. Facet sam sobie poradzi, a kobieta ma problem chodźby z otwarciem słoika, albo się boi sama mieszkać, więc facet jest jej potrzebny.