Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxyyyyyzzzzzzzzzzzz

Dziwny, wodnisty plyn wyciekajacy z pochwy...

Polecane posty

Od pewnego czasu z pochwy wydostaje mi sie plyn, konsystencja przypominajacy wode. Jest bezwonny. Nie mam pojecia czym to moze byc spowodowane. Ostatnio zmienilam tabletki, wiec moze to to...Dodam tylko, ze objawy te ustaja, kiedy przez dluzszy czas nie kocham sie z mezem i nie uzywam tamponow. Czy ktos mial podobnie? Co to moze byc? Mam zamiart wybrac sie do lekarza, ale poki co jestem w Anglii i jakos niebardzo chce pojsc do tutejszego ginekologa :(

Gość gwiazdka_71
Moze to poprostu uplawy ? Jezeli masz dni plodne- to pewnie o to chodzi. :)

Gość gwiazdka_71
A w ogole, to jakiego koloru jest ten plyn? Bezbarwny? Czy ma jakis kolor?

Ten plyn jest bezbarwny i nie chodzi o uplawy- one sa zazwyczaj gestsze i raczej bialawe. A jajniki bola mnie dosc czesto... Help :(

Zmartwilam sie tym wodniakiem :( Moze to rzeczywiscie to... Z tego, co wyczytalam - przy wodniaku woda wydostaje sie z pochwy podczas owulacji, ale u mnie ciezko to stwierdzic, bo biore tabletki i nie jajeczkuje. Czy ktos wie cos wiecej na temat tej przypadlosci? Podobno czesto konieczne jest usuniecie jajowodu. :(

ja też mialam takie wodniste, bezbarwne i bezzapachowe \"up ławy\" i również po zmianie tabletek - okazało sie że mam nadżerke i stan zapalny

Dziekuje Renatko za odpowiedz. Wizyta u gina jest nieodzowna niestety. A powiedz, jak przebiegalo leczenie i ile trwalo?

nadżerkę lekarz stwierdził w maju, potem zrobił cytologię aby upewnić się czy nie ma zmian onkologicznych przepisał czopki na ten stan zapalny - jak za 3 tygodnie poszłam po wynik z cytologi (II gr.) to stanu zapalnego juz nie było. We wrześniu miałam zabieg zamrażania mojej nadżerki - jestem już po wizycie kontrolnej i na razie wszystko jest ok. Życzę powodzenia i musisz isc do lekarza - to ważne bo to twoje zdrowie.

Ciesze sie, ze juz jestes zdrowa i mam nadzieje, ze u mnie to nic powaznego. Dziekuje za wsparacie i pozdrawiam :)