Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właściwie to nie wiem

Dlaczego nie umiałam go przy sobie zatrzymać?

Polecane posty

Podobałam mu się bardzo, mówił że jestem zarąbistą laską... Dobrze nam się rozmawiało... Ale jednocześnie... Miał chyba setkę dziewczyn... Wiedział, że jest przystojny... Wiedział, jak zmanipulować... Dlaczego taki cwaniak nie potrafił mnie pokochać? Dlaczego się mną bawił... Dlaczego tacy, jak on, nie potrafią kochać? Dlaczego nie zaprzeczał, że jest egoistą i widział tylko swój punkt widzenia? Dlaczego to wszystko takie trudne...

Gość fgfdfdfdf
żadna go przy sobie nie zatrzyma... no chyba ze jak juz bedzie stary i brzydki to bedzie mu potrzebny ktos do wycierania obsranej dvpy i pranie pieluch i wtedy sobie jakas znajdzie. a ty nie wiem po czym rozpaczasz, po takim dnie???????????????

Gość ciekawwwa
ja mam tak samo :(((

Hmm... Widocznie nie byłaś tą jego wymarzoną, nie spełniałaś jego oczekiwań, a może po prostu uległaś za szybko?:) Ja mam przyjaciółkę, która na swojej drodze poznała właśnie takiego typa. Przystojny, idol wszystkich panienek, egoista i dak dalej. Miała wtedy niecałe 20 lat. Dziś są ponad 2 lata razem a on nie widzi świata poza nią.. Sekret tkwił w tym aby go zakakiwać i nie podawać się na tacy..:)

Jak się nie podawać na tacy, skoro tak bardzo mi się podobał? JAK???

Gość fgfdfdfdf
normalnie :o dziewzyno to ty masz byc gora w zwiazku a nie facet i to wlasnie facet powinien byc bardziej za toba niz ty za nim! i nie mozna tak bardzo okazywac ze szalejesz na jego punckie, nie wiesz o tym???? i nie podawaj sie na tacy, nawet jak on chce i jak ci na nim zalezy. szanuj sie!

Ja to wszystko wiem!! Ale nie umiem sobie przemówić do rozumu :( Próbowałam, bo naprawdę to działa, gdy jest trochę olewki, ale nie potrafię długo :(:( Ojejku, a tak bardzo bym chciała :(

Gość fgfdfdfdf
musisz sie zmienic po prostu. nie dac soba nigdy manipulowac chocby facet wygladal jak brad pitt, choc akurat on i tak mi sie nie podoba

Gość lostka
Takie typki sie nie zmieniaja. W pewnym wieku stwierdzaja, ze wypada juz miec jakos zonke, wiec wybieraja jakas kandydatke, po czym juz jako zonaci dalej zaliczaja kolejne naiwne. Potrzebny Ci ktos taki?

Gość blondynka tego nie zrozumie

Nie jestem blondynką :/