Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 2487612985

wszyscy któzy chcą sie wyżalić i mają zamiar sie zmienic, zapraszam

Polecane posty

Gość smutna 2487612985

Macie tak samo jak ja? Chcecie zacząć od jutra nowe zycie ? Zmienic sie? Mozecie dac pare wskazówek i mozecie o tym problemie pogadać ze mną..:)

Gość lostka
Ja sie zmieniam od 1 stycznia dopiero:D

Gość Ja bardzo chętnie
Swięta to cudowny magiczny czas na zmiany. Chętnie sie dołącze ale masz jakiś plan tej odmiany????

Gość Ja bardzo chętnie
Lostka do 1 to mozna już być lepszym i szczesliwszym człowiekiem. ja chce włąsnie tak przywita nowy rok. Chce byc szczesliwa i cieszyc sie mimo ze rok starsza;P

Gość DF OWR ORG
KTORZY - NA BOGA - BIERZ SLOWNIK DO REKI - NIE ROB TAKICH BYKOW

Gość smutna 2487612985
miałam zamiar zmienic troche swój charakter bo ludzie zaczynają sie odemnie odsówac:( miałam zamiar zacząć od 1 stycznia tak jak lostka .. Bo teraz mi siem nie chce za bardzo.. Ostatnio zaczełam duzo przeklinać i chłopaki ze mną juz nie gadają:( Jednego kolesia poznałam w szkole , wkurza mnie .. Raz go walłam z piąstki w ramie.. I cała szkoła ma teraz do mnie wonty:(:( A ty masz jakieś plany "Ja bardzo chętnie"?

Gość Ja bardzo chętnie
DF OWR ORG daj sobie spokój z ta ortografią. święta idą .....przestan wprowadzac nie zdrowa atmosfere przez takie głupoty

Gość Ja bardzo chętnie
Nie wierze w postanowienia od 1-go. Jesli chcesz cos zmienic to tu i teraz!!! plan?? cóż może by tak zrobić coś miłego, sprawić komuś przyjemność każdego dnia. Święta sprzyjają dobrym uczynką. Sprawiając przyjemnośc sobie i sami poczujemy sie lepiej w tym wyjatkowym czasie:) Mimo ze sniegu brak to ja bardzo odczuwam w tym roku zblizajace sie swieta i chociaz nie wszystko w zyciu układa sie po mojej mysli jestem pełana wiary i nadzieji a to chyba dobrze, rokuje???

Gość smutna 2487612985
:):) mam takie pytanie.. Jezeli nie chcesz nie musisz odpowiadać:) Ile masz lat?:)

Gość Ja bardzo chętnie
oczywiście, że moge :) 20 A czy ja moge zapytać dlaczego pytasz??

tez się planuje od dawna zmienić i gówno z tego wychodzi:/ może jak dostanę pożadnego kopa w dupę od życia to się w końcu zmienie ale nie wiem czy wtedy nie będzie już za późno:P

Gość smutna 2487612985
tylko chciałam zapytać:) ja będę tak za pół godzinki:) papa:):)

Gość Ja bardzo chętnie
Każdy dzien tak naprawde daje nam szanse bycia lepszym:) I w sumie gdybysmy nie mieli złych dni to pewnie nie umiałybysmy dostrzegac tych dobrych i ich odróżniac Ja tez miewam chumorki ale zawsze wybaczam i kazdego dnia probuje i dla innych i dla siebie

Gość smutna 2487612985
jestem:)