Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niccolkaa

Czy są faceci którzy bajerują dziewczyny, nawet jeśli one im się nie podobają?

Polecane posty

Gość niccolkaa

jw

Gość niccolkaa
Ostatnio poznałam chłopaka który bardzo mi się podoba. Spotkalismy się już kilka razy... Było bardzo fajnie. On mnie ciągle bajeruje... ale czasem się zastanawiam, czy to po prostu nie jest taki typ chłopaka. Dodam ze to najlepszy kumple mojego brata.

Gość niccolkaa
pytanie było nie co chce tylko czy są tacy chłopcy... ;/

Gość onaaa_xx
no pewnie ze sa! a robia to, zeby podbudowac swoje ego. ale z drugiej str to tchorze, bo nie lubia wyzwan. ida tam, gdzie czuja swoja mocna pozycje...

Gość taki chłopiec
Myślę że są tacy chłopcy bo jestem trochę taki właśnie. Czasami rzucam dwuznaczne teksty nieco podpadające pod "bajerowanie" do różnych znajomych dziewczyn. Robię to tak sobie po prostu dla żartu, rozluźnienia atmosfery, żeby było miło i na luzie a nie sztywno. Wszystkie wiedzą, że to takie gadanie bez podtekstów... mam nadzieje. :). Pozdrawiam

Gość niccolkaa
a Myslicie ze mógłby mnie w taki sposób traktować nawet ze względu na to ze jestem siostrą jego przyjaciela? Pisze do mnie na gadu... ze chce mnie znów odwiedzić. A odległość między nami to 230km

Gość niccolkaa
Raz nawet chciał mnie pocałować... ale odwróciłam głowę. Potem przepraszał, powiedział ze go poniosło.

Gość niccolkaa
Nie wiem czy powinnam trzymać dystans do niego... ale z drugiej strony to trudne kiedy mi się podoba, a on nieustannie rzuca jakieś podteksty.

Gość niccolkaa
luuudziee :)

Gość takaya
postaw wszystko na jedna karte. Zrob tak. Jak was znowu odwiedzi...to powiedz tak przy nim na głos ,że idziesz sama do kina (tzn daj mu do zrozumienia). Jak czuje miete do Ciebie..to zlapie haczyk. Ale nie przeginaj juz wtedy z ta niedostepnoscia,bo moze mu sie odwidziec:) Pozdro:]

Gość niccolkaa
hehhe, dzięki ;)