Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cest moi

nie umiem robic loda!!!

Polecane posty

Gość cest moi
nie wiem czy przepada za tym czy nie, ale skoro jest drugim ktory mi to mowi to znaczy ze ze mna jest cos nie tak :(

to moze zeby bylo prosciej nam wszystkim to napisz jak mu teg loda robisz a my ew powiemy co robisz zle itp

Gość klara_f
cest moi- ja mam to samo!! żaden facet mi tego wprost nie powiedział, ale po prostu czuję że coś nie tak... niech mężczyźni dadzą jakieś konkretne rady, może opiszą od poczatku do końca jak to ma wyglądać?

Gość cest moi
a wiec tak, zaczynam reka (bardzo mu sie to podoba), ajak juz jest twardy to biore do buzi i kontynuuje...

chyba nie odkryję Ameryki jak powiem, że każdy facet lubi inaczej ja - jeśli już jej pozwalam - to chcę żeby mi lizała stojącego już fiuta pociągłymi liznęciami od jąder aż do żyłki u góry, albo to samo robiła obejmując pena ustami i mocząc go językiem. i tak posuwiste ruchy z góry na dół. zaś samą żołądź to już do mokrych ust - ale za tym nie przepadam raczej

Gość ppppppppppppppppppppp
a bierzesz całego do buzi? robisz szybko czy pomału? lizesz językiem?

Gość Annnn.
POWIEDZ MU, ŻE SKORO NIE UMIESZ WEDŁUG NIEGO ROBIĆ LODA TO ŻE NIE BĘDZIESZ ROBIŁA MU GO WCALE! ROZUMIEM ŻEBY CI POWIEDZIAŁ 'KOCHANIE ZRÓB TO TAK...' 'WOLAŁBYM ŻEBYŚ ZROBIŁA TAK...' 'SPRÓBUJ ZROBIĆ TAK...' ITD. I JAKOŚ NAKIEROWAŁ PO LUDZKU, ALE MÓWIĄC CI TO WPROST TAK DOSŁOWNIE TO SORRY ALE DLA MNIE TO CHAMSKIE ;/

Gość stolicznaja man
marna prowokacja a Wy łykacie to jak pelikany ! :)