Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatol raz

Romantyczny wieczór we dwoje...

Polecane posty

Gość Agatol raz

Hej, planuję jutro zorganizować namiętny, romantyczny wieczór z moim TŻtem i brakuje mi pomysłów :( Owszem, świece mam, oliwka, seksowna bielizna, pończoszki, ale jakoś nie mogę tego wszystkiego zebrać w całość, zaplanować tego wieczoru. Jaki wybrać alkohol? Czy lepiej wino czerwone półwytrawne np. takiego Cin&Cina z Włoch czy lepiej szampana.. Ugotować kolację czy raczej coś małego, żeby nie siedzieć sztywno przy stole? Jaką muzykę dobrać? Poradźcie coś?

Gość gratuluje wieczoru
wypada mi tylko pozazdrościć

Gość misiek pysiek
to jest Wasz romantyczny wieczór, a nie jakiejś wyimaginowanej pary, więc kup wino, które oboje lubicie ( czerwone wytrawne tez mozna z owocami morza;) jeżeli akurat takie lubicie wieczorem wypić ) , muzyka również ma być tłem-przyjemnym, ale nie absorbującym czy wręcz irytującym -znowu wasze preferencje -kochać się mozna i przy Emilianie Torrini i przy Rammstein;) dostosuj dodatki do Was, a wszystko ułozy się w niezwykłą całość

Gość Agatol raz
Ostatnio spierdział się na obiedzie u moich rodziców. A podczas gry wstepnej odbijało mu się sadzonym jajkiem :(

Gość lalalallaaaa
bierz CIN&CINa rosso!! ehhh mialam przy nim najbardziej namietny wieczor w zyciu hrhrrr

Gość Agatol raz
Hej, podszywaczy o zdanie nie pytała :P Reszcie bardzo dziękuję :)

Gość Olkusz
CIN&CIN to dobre wina. wiadomo, wszystko jest rzeczą gustu. ja lubię czasem Varnę, czasami jakieś chilijskie, ale tak czy inaczej do CC wracam, bo jeszcze się na nich nie zawiodłem.

Gość z pytaniami
o znaczy tż?

Gość conis
A jakie macie plany w tym roku na romantyczne spędzenie walentynek? Jakieś specjalne podarki, czy raczej stawiacie na przeżycia, wyjście do teatru, kina czy romantyczna kolacja we dwoje?

na myśl o romantycznej kolacji tarzam się ze śmiechu po podłodze :D

Gość gość
czy na romantyczny wieczor wypada miec jakis romantyczny film

Gość ChrisFS
Jasne, że tak - dzięki niemu zapanuje świetny nastrój! Filmu nie musisz mieć nawet fizycznie - możesz odpalić go na jednej ze znanych platform, na przykład na https://movieneo.com/ :-).