Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexandra p

najbardziej upokarzające i śmieszne wpadki, które miałyście

Polecane posty

Gość alexandra p

ja w wieku 13 lat wraz z kolezanką chodziłysmy po szkole i sie wygłupiałysmy, bedac w stanie dzikiej euforii i szaleństwa zaczełam udawać orgazm (stojąc na środku korytarza), łapać sie za tyłek i inne miejsca, nie wiedzac ze za mną stoi któras tam klasa i nauczycielka:O albo na sylwestra, jakos w wieku 15 lat upiłysmy sie z kolezankami denaturatem, zaczełysmy sie bawic wyzwania i kolezanka mi kazała przebiegnac sie w samej bieliźnie na około osiedla. A ja głupia oczywiście to zrobiłam, z godzinę po północy, wiec w czasie gdy jeszcze mnóstwo ludzi było na dworze. Wiec pół osiedla zobacyzło mnie prawie naga i miałam pierwszy stopien zamrozenia (czy tam odmrozenia):O

Ja w wieku 12 lat ssikałam się w krzaki w parku kucnelam a tam byly pokrzywy podniosłam się i zaczełam krzyczeć na cały parkk

Gość bulwers..na..maxaaa
upilas sie denaturatem???????? jestes uwlaczajaca, bleeeeeeeee wymiotowac mi sie chce...

albo jak miałam 15 lat Nigdy nie wracałam szcególnej uwagi na to w co się ubieram.Do czasu.tego dnia tata jak zwykle podwoził mnie do szkoły zatrzymalismy sie przy piekarni bo zapomniałam wziąć drugiego śniadania wybrałam sobie drożdżówke i właśnie miałam za nie płacić gdy zobaczyłam że na podłodze leża majtki już chciałan powiedzieć o tym kobiecie która stała przede mną kiedy rozpoznałam swoją bielizne dyskretnie sprawdziłam majtki miałam tam gdzie trzeba pomyślałam że te które wypadły musiały zaplątać się gdzieś w moje spodnie wieczorem szybko schowałam je do kieszeni niestety całe zajście widzieli znajomi chłopcy dostałam ksywke striptizerka druga historia Pewnego dnia tuż przed końcem roku szkolnego zaspałam do szkoły było wpół do w panice ubierałam i pakowałam sie do szkoly nie chciałam kolejny raz się spóźnić udało się byam punktualnie siedziałam w ławce i czekałam na lekcje nagle zrobiło mi się gorąco bo zauważyłam że zamiast podkoszulka mam na sobie śliczną pidżamkę z pieskami którą dostałam na urodziny od mamy przez chwilę miałam nadzieje ze nikt tego nie zauważy niestety zaraz cała klasa zainteresowała się moją bluzke nie chciałam wciskać im kitu że to mój nowy ciuch bo i tak nikt by mi nie uwierzył