Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zelatynaaa

ciąża bliźniacza, a praca - jak było u was?

Polecane posty

Gość zelatynaaa

dostałyście obowiązkowe zwolnienie, czy mogłyście pracować??

Gość to zwolnienie jest
obowiazkowe? :O

Gość zelatynaaa
Mam nadzieje, ze nie obowiazkowe :) ale blizniacza jest podobno zawsze uznawana za zagrozona. Dopeiro za tydzien ide do gina i wtedy moze dowiem sie wiecej. Ja bym wolala bez L4 :(

Gość zdziwonaa
siedem miesięcy przreracowalam co prawda węgla w pracy nie muszę przeżucać jedynie papiery niekt nie rozkaże ci korzystać z l4

Gość zelatynaaa
"niekt nie rozkaże ci korzystać z l4" mam nadzieje, ze jak lekarz wyraznie zasugeruje - to pewnie pojde. chcialam sie tylko dowiedziec jak bylo u was... - u mnie moze byc ZUPELNIE inaczej. przeciez kazda ciaza jest inna. ciekawa jestem i tyle. zdziwiona - to super mialas. Moja kolezanka 5 miesiecy z blizniacza w szpitalu polegiwala :( pozazdroscic tobie tylko :)

Gość jedna moze z blizniacza miec
turbodoladowanie i pracowac az do rozwiazania, jezdzic na rowerze i byc aktywna... A inna, w "zwyklej" ciazy bedzie lezala cale 9 m-cy...

Gość zelatynaaa
"jedna moze z blizniacza miec turbodoladowanie i pracowac az do rozwiazania, jezdzic na rowerze i byc aktywna..." to pocieszajace :) myslalam ,ze na takie sie juz tylko hucha i dmucha :D słowo "zagrożona" działa na psyche ;)

Gość jedna moze z blizniacza miec
Spokojnie ;) To ze blizniacza wcale nie znaczy, ze zagrozona ;) Moja siostra urodzila blizniaki :) Od poczatku miala wskazanie n CC, przez jej bardzo drobna budowe. Ale cala ciaze przeszla zupelnie normalnie ;)

Gość elaaaaaaaaaaaa
Znam kobietę, która do ostatniego dnia pracowała będąc w ciąży bliźniaczej. Porwadziła własna firmę. Po miesiącu wrcióciła na dobre do pracy. Dziecmi zajeły się mamusie. Ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji. No ale coz poradzić kiedy kasa jest ważniejsza niz własne dzieci.