Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amok84

rerusso zielona gora

Polecane posty

Gość amok84

czesc!! powiedzcie mi co sadzicie o salonie fryzjerskim rerusso w zielonej gorze.. chcialam sie tam wybrac ale wolalabym uslyszec jeszcze pare opini.. pomozcie :))

Gość ventunia
ten salon jest rewelacyjny, zdecydowanie Ci polecam! ;) Fryzjerki pracują na profesionalnych kosmetykach (to ważne zwłaszcza przy farbowaniu), a także są mile i zawsze dobrze doradza ;) ceny są takie jak w każdym dobrym salonie (ja za farbowanie, ciecie i ulozenie płace ok 140 zł, a włosy mam konczace sie za barkami) Idź i sama sie przekonaj! ;)

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Aby moje marzenie sie spelnilo wysylam wam go ... Caluski..

Potwierdzam Opinie Vetuni. Obsługa to olbrzymi plus tego salonu - ich porady to nieocenione źródło pomocy. Szczególne do gustu przypadła mi praca Sabiny, ale teraz jej nie ma - wraca już w październiku. Najlepiej wybrać się samemu i wyrobić sobie opinie, ale jestem przekonana że żadna z was się nie zawiedzie!

Gość martxx
Pan Bartek=Pełen Profesjonalizm

Gość aniuuukk
Również muszę przyznać że jestem pod wrażeniem pracy Pana Bartka.Byłam już jakiś czas temu na koloryzacji.Miałam włosy bardzo ciemne.Wyszłam z pięknym brązem i w dodatku z jaśniejszymi końcami.Kolor Cudooo !!.Bardzo Polecam !!!!

Gość Marigold12
Przeglądałam lokalne forum i czytam na temat Rerusso. Była tam raz i byłam bardzo zadowolona. Idealnie dobrali fryzurę do mojej twarzy. Polecam sprawdzić, jeśli ktoś mieszka blisko :)

Gość Svietlana09
Jezeli ktos sie tam wybiera to polecam pana Arka, ma dobre czesanie i ubieranie fryzur, na imprezy i wazne okolicznosci warto wydac troche wiecej i sie do niego zapisac, ja bylam i nie zaluje

Gość Zdzisia90
W Rerusso od jakiegoś czasu mają nową fryzjerkę, Panią Magdę - strzygła mnie ostatnio i jestem bardzo zadowolona, nie mądrzyła się jak niektórzy fryzjerzy i zrobiła dokładnie tak, jak prosiłam ;)

Gość Martxxxx
Ja akurat robiłam kolor u P.Bartka.Polecały mi go kolezanki,i faktycznie tak jak mówiły jest mistrzem koloryzacji.Rozmawiał ze mną chyba 10-15 min ale wyszło to na dobre;).Bardzo urzekł mnie jego styl oraz wysoka kultura jeżeli chodzi o obsługę klienta.Osobiście rewelacja polecam ;)

Gość przemyslaf
Nie wiem jak w kwestii strzyżenia damskiego ale męskie to REWELACJA. Dawno szukałem takiego salonu. Myślę, że od damskiej strony też niczego nie da im się zarzucić. Obsługa przemiła i fachowa.

Gość Maciejjo
Jako, że bywam w tym salonie od czasu do czasu to może dorzucę swoje 3 grosze, a może i pięć jak będzie trzeba. Po pierwsze salon rzeczywiście ma dużą ofertę, możliwych stylizacji jest cała masa. Sam próbowałem już i irokeza i ścinania tylko boków i zawsze wychodziło bardzo fajnie. To też jedyny z tego co wiem salon gdzie stylizują brodę w Zielonej Górze.

Gość gość
Serdecznie polecam salon Rerusso. Zostałam przyjęta punktualnie o godz. 12, cała wizyta to była czysta przyjemność. Pan Paweł po raz kolejny pokazał swój talent, jest mistrzem w swoim fachu. Bardzo dziękuję za przyjęcie i na pewno polecę salon znajomym. Pozdrawiam

Gość gość
Wśród zielonogórskich salonów fryzjerskich to ten jest moim ulubionym. Przyjazna atmosfera, szybkie terminy, możliwość umówienia się online. Jak dla mnie super