Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdggddd

czy to upokażające

Polecane posty

Gość gdggddd

mam 19 lat mój prtner 24 i ja nie ma dośwaidczenia seksualnego a on ma spore...kocha mnie aja jego.jestesmy razem juz długo.Tylko że jak ja mam go pieścić oralnie to nie bardzo mi to wychodzi i z reguły on musi doprowadzac sie nakoniec ręką ja mu w tym pomagam ustami ale sama nie daje rady I ostatnio on wyskoczył z takim żądaniem bo tak to zabrzamiło jak "żądanie "dzisiaj masz mnie doprowadzić do końca sama nawet jakby to miało trwać do samego rana"dziwnie to zabrzamiało:Oprzesadzam?

Gość gdggddd
odpowie mi ktoś??

a co głupek. A co Ty bedziesz z tego miała? Zastnaów się nad tym. To że lizanie komuś dupy nazywa się sexem oralnym, to według mnie on nic nie ma wspólnego z uprawianiem seksu.

to on przesadza, a Ty dajesz się mu wykorzystywać. Niech sam weźmie swojego członka do gęby i zobaczy jak to jest :P nic przyjemnego, i jeszcze niech połknie spermę.... (dla mnie to jest obrzydlwie, jeśli dla Ciebie też to powiedz mu to.

Gość gość
A ja uważam, że przesadzasz....po prostu chce, żebyś cwiczyła, aż sie nauczysz.

Gość gdggddd
do połykania też mnie namawia

Gość o zal
pisze sie upokarzajace idiotko;p w odpowiedzi na temat- jak cholera:D

Gość przesadzaszzzzzzz

Gość 78784587587
jak cholera:D

Gość pewnie robisz to niezbyt wpraw
nie, ssij ustami, rób delikatne obroty językiem na ujściu cewki moczowej, pomagaj ręką, ale drugą ręką delikatnie masuj jądrą. Powinno dorpowadzić do finału.

Gdggddd, jeżeli twój facet chce żebyś doprowadziła go do końca ustami, to zrób to. I pamiętaj żeby połknąć nasienie. To też ważne.

Gość zablakanaowczarzyca
po 1 to w tym upokarzajacego.... sama mowiwsz ze jestescie dlugo juz z on nigdy nie skonczyl moze to akt deseperacji... a po 2 jak facet jest w transie w trakcie stosunku to moze rozne rzeczy mowic.moj czasem mowi do mnie ze jestem jego dziwka suka itd ale nie obrazam sie bo wiem ze to sex i tez mowie czasem w tym czasie rozne obrazliwe rzeczy a nie uwazamy tego za powod do obrazania sie