Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAGUBIONY1987

problem.... pytanie.....

Polecane posty

Gość ZAGUBIONY1987

A wiec tak, sprawa wyglada tak.... poznaliśmy sie jakiś czas temu niby wszystko ładnie, pięknie ale okazało sie ze ina ma chłopaka, jednak to nie był jakiś wiekszy problem,gdyż podobno nie byli w najleprzym kontakcie...ale i tak zostaliśmy na stopie koleżeńskiej z tym ze ona czasami potrafiła napisac jakieś dziwne sms typu " chciałabym mieć takiego chłopaka jak ty" itd. Po pewnym czasie jednak sytuacja diametralnie sie zmieniła, przestała pisac bez jakiego kolwiek wytłumaczenia...totalna olewka z jej strony....po dłuższym czasie milczenia Spytana odpowiedziała ze nie pisała bo bała sie ze jest ze swoim chłopakiem w ciazy (ona 18 on 28) pozatym nie sądziła ze ja czuje do niej coś wiecej i nie chciała zebym sie w niej zakochał ( niestety za późno, ale nie o to chodzi ). gdy w końcu powiedzmy wytłumaczylismy t osobie , chciała zeby było tak jak przed tem...jednak na to nie mogłem sie zgodzić ,czułem sie jakoś dziwnie, oszukany tym wyszstkim co do mnie pisała, jak zabawka.... Po tym nasz kontakt jakoś sie urwał.... nie dawno zmieniałem numer telefonu i napisała mi ze jest nim zaineresowana, pisałą ze miała duzo spraw na głowie i nie miałą czasu i teraz chciała by naprawić "zatracone " kontakty.... Tylko ze od czasu tej wiadomości jakoś nic sie nie zmieniło, nie wiem co o tym myśleć, po co nagle sie odzywa ( w dodatku w spotkanie w cztery oczy zachowuje sie jak gdyby nigdy nic ) jak nie ma zamiaru kontynuowac znajomości ( tak wynika chyba z tej ciszy, bo jak by jej zależało to by sie raczej odezwała)... moze ktoś coś doradzi, bo ja juz nie weim co o tym myśleć :(. mam prawo wymagać od niej wyjasnień w tej sprawie??? napisać jej co czuje ????? jak sądzicie ?? pozdrawaim

dziewczę traktuje Cię jak zabawkę. napisz jej to wprost i poczekaj na reakcje albo od razu zerwij kontakt. w pierwszym przypadku- jeżeli będzie mieć na Ciebie namiar, ale nic nie zmieni w zachowaniu, to ją pogoń.

Gość no nie moge 3
Jak to, nie przeszkadza ci to, ze nie jest dziewicą? przeciez dziewczyna w tym wieku powinna być niepokalana... no szok, chyba jestes jedyny na forum, co się zakochal w niedziewicy :P

Gość zagubiony1987
Shao_lin, dzieki za rade reszte odpowiedzi... nie rozumiem co to ma wspolnego z przedstawiona sytuacja Moze ktoś jeszcze coś napisze ??

Gość pytajnik98712