Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natie85

Wybielanie zębów z fluorozą.Ktoś próbował i jaki efekt?

Polecane posty

Gość Natie85

Witam, mam problem z fluorozą,jest to lekka postać,objawiająca się brunatnymi-mętnymi plamkami.Chciałabym spróbować wybielania w gabinecie stomatologicznym.Czy ktoś juz stosował wybielania w przypadku fluorozy?bardzo mi zalezy na odpowiedzi i opisaniu waszych doświadczeń z wybielaniem..

Właśnie jestem w trakcie wybielania zębów z fluorozą która równiez objawiała się brązowymi czasami rozlanymi plamami na zębach, wykonałam juz dwa zabiegi metodą naświetlania, przede mną jeszcze jeden, ale efekt jest piorunujący-moje ząbki są bardzo białe a w miejscach gdzie występowała fluoroza pozostał lekko widoczny ciemniejszy nalot, ale podobno po trzeciej wizycie ząbki będą nieskazitelnie białe;)Z I-wszy zabieg (8 ząbków) płaciłam 400 zł, II 320, III powinien kosztować około 250 zł.Jedyny minus to taki, że ząbki z fluorozą są baaardzo wrażliwe i cieżko jest wytrzymać 3, 15-sto minutowe sesje podczas wizyty, można się znieczulić, ale mimio wszytsko ból jest niedoopisania, ja po tych zabiegach jestem na tabsach przeciwólowych i nie wychodze z łóżka, najlepszą metodą jest poprostu przespanie tego dnia:(

Gość Tygrysie  plamy
Nysanko u którego dentysty robiłaś wybielanie ? Dziękuję :)