Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarazonyyy

zarazony i zbulwersowany

Polecane posty

Gość zarazonyyy

moja kobieta zarazila mnie choroba weneryczna, rzezaczka i sam musialem sobie kupic antybiotyki za swoje pieniadze moja obieta to chyba pasozyt:(

Gość ojojojajaja
zmien OBIETE i tyle...:(((

Gość może dorabia na boku
w jakiejś agencji żeby związać koniec z końcem a ty Ją od pasożytów wyzywasz

Gość zarazonyyyy
powinna mi kupic chyba nie, przeciez to nie ja ja zarazilem... (nie sypia z innymi)

Gość CO ZA SKNEREUS
Z CIEBIE AZ NIEDOBRZE SIE ROBI, CIEKAWE CZY JEJ KUPISZ COS POD CHOINKE MAKKWACZU JEDEN

Gość Powinna
jeszcze raz cie zarazić. :))))

Gość zarazonyyyy
nie jestem sknerusem, tak powinno byc... to nie moja wina ze mnie zarazila, czemu mam placic za leki co do swiat to nie obchodzimy razem (kazdy u swojej rodziny)

Gość nadchodzi czas ewakuacji
a ja mam inny pomysl... nie lecz sie , przeczekaj jak ona sie wyleczy i ja odzaraz 😠

Gość d.i.u.p.a.
skoro nie sypia z innymi to ciekawe skad jej sie rzezaczka wziela?? moze to ty jej ja "przywlokles" z kads

Gość zarazonyyyy
nie no bede sie leczyl ale ludzie chodzi o zasady

Gość nadchodzi czas ewakuacji
no dla zasady ja odzaraz niech wie suka 😠

Gość zarazonyyyy
nie pamietam czy to dokladnie rzezaczka bo sa wymienione w ulotce inne choroby wiec moze to nie to i tak nie o tu mi chodzi

Gość a skad przywlokla syfa

Gość CO ZA SKNEREUS
TO CO TO ZA ZWIĄZEK NAWET JEŚLI SIĘ W ŚWIĘTA NIE SPOTYKACIE - CO MNIE BARDZO DZIWI- TO JAKIS PODARUNEK POWINIENEŚ JEJ DAĆ PRZED ŚWIĘTAMI, I ZEBY NIE BYŁO ZE KOBIETY TO MATERIALISTKI TO CHODZI O DROBIAZG TAKI WYRAZ PAMIĘCI A NIE PREZENT ZA 2 STÓWKI. MYSLE ZE MASZ JA GDZIEŚ GŁĘBOKO I JESZCZE OCZEKUJESZ ŻE BĘDZIE CIE SPONSOROWAŁA CZY TY NIE MASZ HONORU CZŁOWIEKU??????????????????????????????????????????????????????????????????????/

Gość Siabadabada_ 22
bo to zła OBIETA jest :-O

a moze to grzyb?

Gość zarazonyyy
no cos jej tam kupie, bez obawy:P

Gość afuuuuj...
wedlug mnie to ty ja zaraziles jakims syfem , sam od siebie jej sie niewzial, a tys sie zarazil od jakijs siksy , potem zaraziles swoja panne a teraz jeszcze masz pretensje, napewno nie ona powinna ci kupowac leki, predzej ty jej za to zes taki cyc!! bleee

Gość zarazonyyy
ja nie chodze na boki, ani ona. Jestesmy sobie wierni. Chodzi o zasady

taaaa....

Gość heheh kolejny desperat
hmmmm skoro jak mowisz jestescie sobie wierni to niby wskad wziela sie ta choroba weneryczna?

Gość CO ZA SKNEREUS
DZIWIE SIE AUTOROWI TOPIKU NAPRAWDE ZEBY PISAC NA FORUM TAKIE RZECZY, SZOK. NIE JESTES WART SWEJ KOBIETY MOIM ZDANIEM NIEWAZNE KTO KOGO ZARAZIŁ TWOJA POSTAWA W KWESTI MATERIALNEJ POWALA DOSŁOWNIE. ZERO MESKOSCI ZERO JAJ ZERO HONORU. MOJE KONDOLENCJE DLA TWEJ KOBIETY NA TWE RĘCE SKŁADAM

Gość zarazonyyy
nie wiem skad biora sie takie choroby, ale na pewno jestesmy sobie wierni zreszta jak uwazacie o co innego mi tu chodzi uwazacie ze kazdy sam powinien sobie kupic leki?

zarazonyyy -skoro piszesz, że nie sypia z innymi to dlaczego ją obwiniasz, różne choroby mozna złapać korzystając nawet z publicznej toalety, czy toalety w pracy.Skoro obydwoje jesteście chorzy to chyba naturalne,że ona płaci za siebie, a ty za siebie.dodam jeszcze jedno.Niektóre zakażenia rozwijają się u faceta bezobjawowo, dopiero na końcu czuje,że coś jest nie tak.U kobiet objawy występują od razu.Zastanów się więc i poczytaj czym w ogóle jesteście zarażeni i jak mozna się zarazić zanim będziesz obrzucał swoją dziewczynę błotem.Bo może Ci nie wybaczyć później.Pozdro.

Gość durnyś
dostałeś lek od lekarza i nawet nie wiesz na co ? skoro nie jesteś pewien że to rzeżączka to równie dobrze moze to być grzybica, rzęsisteklub hakieś bakterie czyli coś co mozna złapać na basenie lub w publicznej toalecie zanim napiszesz coś głupiego pomyśl, bo tylko dajesz świadectwo swojemu ignoranctwu i braku elementarnej wiedzy... to że byłeś u lekarza i nawet nie pamietasz diagnozy świadczy jedynie o Twojej inteligencji, pewnie mimo ulotki nie będziesz wiedział jak stosować lek nie żałuję Ciebie ale dziewczyny że ma tak tępego faceta

Gość afuuuuj...
a skad ty masz taka pewnosc ze to ona cie zarazila a nie ty ja?? takis madrala?? zasady w placeniu za leki? jesli niemasz pewnosci ze to ona ciebie zarazila plac za siebie i za nia lepiej. choroby weneryczne niebiora sie tak O. i chyba z ta wiernoscia cos u was nie tak.

Gość zarazonyyy
ja nie bylem u lekarza ona byla u gina i dostala recepte

No właśnie, bo to zawsze kobiety chodzą do lekarza ale czy to jest powód,żeby zwalać na nie winę.Naprawdę weź do serca co napisałam wyżej.