Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpppp me

NIE MOGE DOSTAC SIE NA WLASNE GG - PROSZE WAS O POMOC

Polecane posty

Gość helpppp me

Mam ten sam numer gg od 10 lat wiec nie pamietam juz na jaki adres mail bylo to hasło wysłane :( To jest dziwne bo sądzę ze znam hasło ale niestety jak je wpisuje (i inne próbuje) to niestety pokazuje ze jest błędne :( I tak od 4 dni.... Co mogę zrobic? dzieki z góry

Gość bubaaa
mógł Ci ktos podkraśc gg i zmienić hasło.Przypomnija sobie wszystkie Twoje maile i wysyłaj po kolei na nie przypomnienie. Jesli to nie zadziala, to niestety lipton :|

Gość fdstwe n634tgf
jak ktos jej ukradl gg i zmienil haslo to na pewno byl tez na tyle sprytny ze zmienil @ na ktorego wysylane jest haslo :P

Czasami gg samo sie zawiesza ja np. nie raz dobrze wbije haslo a i tak pokzuje mi ze nie mozna się zalogować:( a za ktoryms razem zazwyczaj sie udaje

Gość tez mam stare gg
i nie pamietam hasla, ale ten lamacz hasel nie dziala mi, jak uruchomilam nawet nie moglam numeru wpisac a po nacisnieciu skanuj wyswietlil mi sie sam moj numer obecny i haslo:/

Gość masz tu linka
no to wpisz stary nr, wyskoczy okienko gadulca, wejdź w ustawienia wpisz stary nr i niwe hasło, kliknij zmień wyskoczy okienko do serwera, trezba powtórzyć hasło nowe i nowy mail , powinno zadziałać ;)

Gość tez mam stare gg
nie moge sie dostac na stare gg, chcialabym sprawdzic, czy ktos cos do mnie pisal. Po sciagnieciu programu, wyskakuje pomaranczowe okineko, wpisuje stary numer a automatycznie wyswoetla mi sie nowy i haslo do tego nowego:( A meil tez mam nowy.

Gość daj sobie na spokój
masz już nowy nr, w opisie wrzuć"straciłam wszystkie kontakty, odzywać się" okaże się dopiero wtedy kto chce z tobą gadać;)

Gość yryf
nic nie jest stracone ja mialam wlamania na poczte i na gg zadzownilam do info gg zadali mi pare pytan i odzyskalam swoj numer nawet podali mi nr IP osoby ktora wlamala sie na gg, musisz tylko pamietac hasla jakie mialas poprzednio do gg i podac swoj nr IP

Gość tez mam stare gg
a pod jaki nr na info gg dzwonilas? moglabys podac?

Gość tez mam stare gg
czyli jak ktos mi sie wlamal na gg, to musial znac moje haslo?