Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulaaa

prośba o ocenę grafiki na stronkę!

Polecane posty

Gość lulaaa
proszę pomóżcie mi, to dla mnie naprawdę ważne!

Gość wee
to drugie ladniejsze...pierwsze byloby ok gdyby byly zywsze kolory drugie przyciaga

Gość wee
skoro to ma sie kojarzyc z informacja powinno byc widoczne, wyrazne. przyciagajace :) w tym pierwszym tego brakuje calkowicie

Gość klient nasz pan
za dużo szarościw edług mnie zrób coś w jasnych pozytywnych barwach

Gość lulaaa
kurde ale oni chcieli proste, szare, bez udziwnień, bez ozdobników, listew, kolorków... mówią że sposób podania im się nie podoba :/... ja się zabije, spędziłam nad tym tydzień i co?? muszą mi zapłacić :(...

Gość lulaaa
jej, dzięki wielkie :)! pocieszyło mnie to trochę :). a tapetkę dodałam po ich usilnych prośbach że jest zbyt spokojne i mało realistyczne.

Gość barabasz albo judasz
a perspektywa gdzie ? :p pierwszy masakra ,drugi popraw linie monitora ,żeby była równoległa do podstawy tego kiosku i resz lini tez

Gość lulaaa
aaaaaaa zabiję ich. nienawidzę takich lientów"po znajomości" którzy potem wydziwiają na wszystkie storny i nie wiedzą czego chcą a płacą 300 zł :/...a że po znajomości to nawet umowy nie brałam [debil ze mnie]...

Gość wee
a sprecyzowali co im sie nie podoba???

Gość lulaaa
ale to nie chodzi o to jaki ten kiosk ma kształ t- to oni sami zaakceptowali! chodzi TYLKO i WYŁĄCZNIE o formę graficzną- sposów "narysowania".

Gość klient nasz pan
a może im się ten "komin" nie podoba :o według mnie jesli juz to ten pierwszy projekt z windowsowa tapetą lepszy - tamten drugi jakis taki chaotyczny można by trochę podstawe poprawić bo wygląda to jakby sie miało zaraz przewrócić :P

Gość wee
tzn co? moze bardziej obłe kształty i jednolite, gladkie wypelnienie tla???

Gość lulaaa
ja nie wiem o co im chodzi...

Gość klient nasz pan
no to przerób żeby im pasowało jak chcą "realistycznie" to musi byc cos oprócz samego ekranu - jakieś miejsce na klawiature czy przyciski tak jak na tym co dali za wzór, zamiast tapety wrzuć tam cos co będzie wyglądało jak strona www otwarta w przeglądarce, generalnie nie masz co wymyslać tylko przerób minimalne ten ich wzró skoro im sie podobał - i powiec ci wprost że ten ich faktycznie wygląda na jakiś ifo-kiosk czy miejsce do informacji a te Twoje to jakbys nie powiedziała to ...

Gość lulaaa
dzięki za podpowiedzi :). tak czy inaczej kolesie chcą mi za to zapłacić 300 zł i prosili o szkice a nie o zajebiste wizki więc nie będę im robić kosmosu za taką śmieszną cenę. jeśli chodzi o te szczególy to jasne,wiem o ch kaman ale to miały być szkice na szybko, zrobiłam takich infokiosków z 10 róznych, dłam tylko jeden przykładowy. złodzieje.

Gość lulaaa
no własnie :/... ale ja jestem młoda i nie mwyobinego nazwiska, łaę co podlecibo roboty dla archiekta w kato nie ma :(... szukam pracy. a to zawsze można do portfolio wrzucić.

Gość lulaaa
no własnie :/... ale ja jestem młoda i nie mam wyrobionego nazwiska, łapię co podleci bo roboty dla archiekta w kato nie ma :(... szukam pracy. a to zawsze można do portfolio wrzucić.