Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juustinka

Makijaz i kosmetyczka

Polecane posty

Gość juustinka

czy do kosmetyczki mozna isc w makijazu? ona to zmyje? jezelitak czy trzeba dodatkowo cos placic? mam wizyte za pare h i nie wieem.. prosze o pomoc :D

Gość juustinka
up ;)

po co sie malowac przed pójsciem do kosmetyczki nie rozumiem i temta chyba nie w tym dziale załozony

Gość
Mozna isc w makijazu! na sama go zmyje...spokojnie

Gość
Onyk nieraz idzie sie do kosmetyczki np prosto z pracy...';) Mozesz przyjsc spokojnie umalowana..jej zadaniem jest zmyc Ci pierw caly makijaz..akurat wiem,bo mam zaliczone kursy kosmetologii;) Pozwodzonka!

Gość dokladnie tak
Nie no co ty nic sie nie placi za to - pozatym nawet jak przyjdziesz bez to i tak bedzie oczyszczala twarz wiec jak sie malujesz to idz z make upem ja sie maluje i zawsze chodrze pomalowana i mi moja kosmetyczka zmywa makijaz:))A na co idziesz?

Gość juustinka
PRZEPRASZAM, nie zauwazylam kategorii :D ! Ale gafa.. chodzilo mi o to, ze ide po pracy i nie bede miala kiedy zmyc. :) Dziekuje!

Gość juustinka
Na oczyszczanie, w sumie troche sie obawiam bo to moj pierwszy raz u kosmetyczki nigdy nie mialam problemow az takich z cera a tu.. peewnego ranka patrze w lustro, biale chrostki podskorne . Mam ich dosc bo wygladaja zle, szczegolnie pod swiatlo ... na ci Wy najczesciej chodzicie do kosmetyczki?

Gość dokladnie tak
No to idz spokonnie do pracy a potem do kosmetyczki:))Juz Ci zazdroszcze jak ja lubie chodzic do kosmetyczki ale moja to juz mnie nie przyjmie do konca weekendu;)))Za czesto tam chodze;)Dopiero przed Swietami na jakas fajna maske;)

Gość juustinka
+ zatkane pory. :) Male gowniarzyki na policzkach eehh... !

Gość dokladnie tak
No wiec ja chodze wlasnie na oczyszczanie- na maski , masaze- ostatnio moja kosmetyczna wprowadzila do swojej oferty rollmasaze i to tez jest super - a tak z tych drobnych to depilacje , paznokcie , maski na dlonie etc etc:))

Gość dokladnie tak
A jaki rodzaj oczyszczania oferuje ten gabinet kosmetyczny do ktorego sie wybierasz?

Gość juustinka
czuje ze pokocham kosmetyczke.. mmm.. rollcośtam... :) polecila moja przyjaciolka. Czy buzia jest bardzo 'zmasakrowana ' po oczyszczaniu? Czy mam przygotowac worki na glowe?:) na 3 dni?

Gość dokladnie tak
To zalezy jakie oczyszczanie wchodzi w gre - jesli takie standardowe cisniecie- to buzia jest troche zaczeriwniona- ale to wszystko zalezy od rodzaju skory.

Gość juustinka
Nie mam pojęcia! Ona mnie nie widziala, bo to moja kolezanka mnie umowila, poprosilam ja bo mieszka blisko. Moze dowiem sie jak tam przyjde i mnie 'ogladnie' ? ojjj... :) juz to czuje "nic nie da sie zrobić ŻEGNAJ" :D

Gość dokladnie tak
Przestan:)))Wszystko bedzie ok - kosmetyczka Cie ogladnie i powie co i jak- no chyba ze jest taka sytuacja ze oczyszczane nic nie da a wrecz przeciwnie zaszkodzi to wysle Cie do dermatologa:)) Pozatym zaklady kosmetyczne to naprawde super sprawa - relaks, pogaduchy przy kawce , herbatce i masa przyjemnosci:))))

Gość juustinka
czytam ulote - manicure pedicure tipsy - makijaze permanentne - slubne i okolicznowsciowe - przekluwanie uczu - zabiegi kosmetyczne - zabiegi wyszczuplajace - zabiegi redukujace celluiti - masaze - henna - depilacj acalego ciala (Chcialabym! ale sie wstydzęęe) - mezoterapia beziglowa - mikrodernabazja

Gość juustinka
haha wiesz ja mam traume po mojej dentystce.. zawsze jak gdzies ide 1 raz to mysle ze stanie przede mna taka WIELKA BABA Z WASISKAMI :D ktora na dodatek mowi basem :D

Gość dokladnie tak
o w sumie standard- dlaczego sie wstydzisz dep[ilacji calego ciala?No w sumie nie znasz jeszcze tej kosmetyczki ale jak juz tam troche pochodzisz to mysle ze moglabys sprobowac i zapomniec o maszynkach , depilatorach na dluzszy czas:)))

Gość dokladnie tak
Hahahahaha:)))Ja raz trafilam do takiej kosmetyczki od ktorej ucieklam jeszcze przez zabiegiem i w sumie moze to malo taktowne z mojej strony ale jej powiedzialam co mi sie nie spodobalo i tyle- mialam prawo:PPrzeprosilam i wyszlam i nigdy tam juz nie wrocilam i nie wroce- a maz sie smial ze dostalam nauczke bo bylam taka ciekawa nowego salonu i zdradzilam stara zaufana kosmetyczke:)Pierwszy i ostatni raz!!:)

Gość juustinka
co Ci sie nie spodobało? "MASZ WASISKA - SPADAM STĄD!" hahaha! a takowe "wyciskanie" upierdliwców z buzi to boli? w sumie masaz mmmm... ale nie wiem czy samo oczyscczanie moze nalezec do przyjemnych? i czy mozna wtedy gadać? Starsznei lubię gadać z nowo poznanymi osobami... ; x w ogole.. nie lubię milczeć :D wieem typowa babka

Gość dokladnie tak
Co mi sie nie spodobalo?To ze Pani upadl wacik na ziemie i ona go podniosla i zamierzala uzyc go na mojej buci - to po pierwsze:)) Po drugie jak sie jej zapytalam jakich kosmetykow uzywa- odpowiedziala ze dobrych:)))Na co jej odpowiedzialam ze ok jezeli to wielka tajemnica to ja podziekuje poniewaz mam skore slonna do allergii i czasami kosmetyki gabinetowe uczulaja mne stad moje pytanie-i dodalam na koniec ze jezeli wacik upadnie na ziemie to wypadalo by go wyrzucic i nie to zebym byla upierdliwa ale pomysl sama jezeli bierze waciki z ziemi i to przy klientce to co robi jak klienci nie widza?

Gość dokladnie tak
Dobra ja uciekam - Tobie zycze powodzenia i na oczyszcaaniu da sie pogadac-:))))Pozdrawiam i zycze powodzenia!!:))

Gość juustinka
pewnie nie lubi tego co robi. (a tu sie okazuje ze ide do tej samej kosmetyczki! ale by bylo :D !! ) ja to sobie wyobrazam... wygodny fotel... masaz stopek.. lydek.. spokojna muzyka.. pogaduszki z fajna pania... wchodza przystawki.. drineczekk.. chyba sie rozmarzyłam !

Gość juustinka
Dziekuję Tobie, poprawiłaś mi samopoczucie :D ! i przepraszma za Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci :D haha Wesołych Świąt :)