Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Blond wlosy + czarne pasemka i spody

Polecane posty

Gość cati82

mam blond wlosy, planuje zafarbowac spody na czarno, i na gorze zrobic kilka pasemek cos jak ma piosenkarka cascada. Co sadzicie o tym? Tylko nie piszcie , ze niemodne juz itp bo moda mnie nie interesuje, nie gonie za moda jak pusta lalka! Robie to z wlosami i ubieram sie tak jak mi sie podoba a nie co jest modne lub nie.

Gość cos tak ala skunks
tak?

Gość no to prosze bardzo
napiszemy to, co chcesz uslyszec: to ekstra pomysł, bedziesz sie wyrozniac, czarowac wszystkich mezczyzn, a kazda kobieta bedzie ci zazdroscic. jest to szałowa fryzura i każda z nas o niej marzy, ale jest tylko dla tak odważnych i wyrafinowanych dziewcząt jak ty!

ja bym jednak sugerowała troszkę pokierować się modą. Chociaż ten typ fryzury nawet za czasów swojej świetności był straszny, a z uwielbieniem stosowały go puste laski z dyskoteki :)

Gość jikiiaa
a mi sie podobaja czarne pasemka na blond wlosach i tak mam i przynajmniej nie jestem oklepana jak reszta!

Gość tez się zastanawiam nad tym
fryzura na skunka jest już dawno niemodna:O znajoma ją ma i wygląda tragicznie, ale ona oczywiscie ma się za fajną:O

Gość tez się zastanawiam nad tym
`a mi sie podobaja czarne pasemka na blond wlosach i tak mam i przynajmniej nie jestem oklepana jak reszta!` jesteś oklepana, bo tą fryzurę ma każdy bambro-pustak i tak tez w niej wygląda 🖐️

Gość na wszystko
"oklepana" jak reszta, LOL Na tej zasadzie można pofarbowac włosy na zielono, tez nie jest to oklepane, co nie zmienia faktu, ze urody taki pomysl nie dodaje :D Moim zdaniem, taka fryzura pasuje ewentualnie przy bardzo jasnej cerze, ogólnie chłodnym typie urody, jasnoniebieskie oczy, czarna oprawa oczu-> typowa śnieżka. Przy innych jasny blond wygląda głupio z czernią :O

Gość iks de !
ja tez chce