Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sheep777

lista rzeczy które sprawiają radość - dopisz się

Polecane posty

za zacznę: trzymanie kota na kolanach brzoskwinie jasne, kolorowe lampki na choince zapach 5th Avenue czekolada milka z karmelem (nei tylko jedzenie, wystarczy patrzenie na nią:) głaskanie psa dostawanie kosmetyków do włosów patrzenie na ognisko ( w tym jest trochę nostalgii) wejście na naszą-klase i zobaczenie że ma się coś w skrzynce

Gość taaadaaam
oglądanie Kevina. :classic_cool:

Gość zubrówka z sokiem jablkowym
:classic_cool:

piekna seksowna Niewiasta. reszta jest tylko po to by mozna bylo tym przyciagnąc ku sobie te Niewiaste.

---widok najedzonego dziecka--- mnie rozwalił :P ja lubie : widok najedzonego śpiącego zadowolonego kota :D pyszna kawa + coś słodkiego całowanie....sex i cała reszta :P gorrąca kąpiel siedzenie w ciepełku gdy za oknem plucha wpatrywanie sie w ogień ;) jedzenie ! opalanie sie na słońcu, to uczucie że skwierczy skóra .... moze jeszcze coś dodam....

Gość justysiaaa
koty ! Nie jest to rzecz co prawda,ale kochaaam je jak nic ❤️

ja tez uwielbiam kotyyyy w łóżku przed snem zamiast snuć fantazje o facetach ja marzę o kocie którego będę miała i go nazwę Dymitr:D

a!! jeszcze półnagi facet, który świeżo wyszedł z łazienki a ja nadal leże potargana w łóżku... ten zapach, świadomość że jestem taka 'pobałaganiona' a on już nie...:P nie wiem dlaczego uwielbiam to :P :D

Gość alkoholik ........
Ja lubie wypic cwiartke z rana :classic_cool:

Gość Mastrubacja

widze te ten topik sie przeradza w skarbnicę radości z doznań seksualnych możecie dodawac swoje fantazje XD

Gość kkkkkkkkkk......
to ja też napisze picie piwa jedzenie chipsów (solonych Laysów) bycie przy moim psie oglądanie 'Na wspólnej" :classic_cool: picie coli kapiel po cięzkim dniu leżenie w łózku

Gość ja lubbie
kiedy chwyci za rekę, powie choc, poczekaj chwile i sie zaczyna do mnie tulic, mowi cieple czułe wyznania, kiedy patrzy mi w oczy i sie usmiecha do mnie...to lubie najbardziej

Gość minika83
śmiech mojej mamy zapach sierci mojego psa sex z moim mężem przytulanie się do mężulka glupkowaty mail od brata leżenie w niedziele do południa w łóżku kubek ciepłej kawki kiedy za oknem mróz opalanie się gorąca kąpiel leniuchowanie z dobrą książką w ręku