Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sheep777

lista rzeczy które sprawiają radość - dopisz się

Polecane posty

Gość podrozniczka20
jako pierwsze przyszlo mi na mysl: --- wyjazd zagraniczny najlepiej do kraju arabskiego, nic nie sprawia mi takiej radosci jak taka podroz :)

ha coś mi się przypomniało. jak idziesz i stoi grupa chłopaków, jeden na ciebie spojrzy i reszta sie tez odwraca. jak idzesz to poprostu patrzą:D (nie gwizdają bo to nie smaczne (niesmaczne?)

Gość jeszcze szum morza
rodzina i przyjaciele dobre zrazy Talerz grochówki czeresnie lazenie po lesie

Gość przeciskanie chomiczka
:)

Gość pisac pisac

Gość fetyszystka mundurowa
widok faceta w mundurze. jedno spojrzenie i dzień od razu robi się piękniejszy :classic_cool:

Gość ostatnia.
-zaśniecie przytulonym do mojego nagiego mezczyzny -widom staruszków dających sobie buziaka lub idących za rękę -zaskoczenie i uśmiech na twarzy bliskich gdy zrobi się niespodziankę -lenuchowanie na kocu w pelnym słoncu w Makrutach -pieszczenie, delikatne dotykanie, glaszczenie mojej twarzy przez mojego faceta -3sekundowa rozmowa, podczas której usłyszę tylko 'kocham cie, dobranoc' -4 z koła -i uwielbiam jeszcze małe dzieci.. ich uśmiech / śmiech sprawia, że świat staje się pogodniejszy :)

Gość ostatnia.
głaskanie /*

-Słoneczko -usłyszenie w radio czegoś po hiszpańsku -30 stopni powyżej zera:p -tabliczka nussbeisera tylko dla mnie i 2 napoleonki:p -widok rozwijających się w marcu pąków na drzewach -śnieg zimą przynajmniej przez 2 tygodnie -gorąca kąpiel podczas gdy za oknem hula wiatr i jest obrzydliwa pogoda -widok reakcji mojego psa na słowo KOOOOT!!!! -widok paru wiadomości w skrzynce odbiorczej na naszej-klasie -widok staruszków wciąż w sobie zakochanych, trzymających się za ręce, nie ma nic piękniejszego niz taka miłość -cieplutka kołderka i mięciutka poduszka o 5 nad ranem:p

Gość kikoo
guma orbit z wapniem dla dzieci szybka jazda autem po prostej drodze kiedy przypomina mi sie slowo ktore mam na koncu jezyka chwila po zdanym egzaminie sciaganie na tymze egzaminie (strsznie mnie to jara szczegolnie jak wykladowca sie gapi i nie widzi :P , wrrr ale ze mnie spryciara :D) slodkie esy z rana widok mojego opalonego cialka kawa z ciastkiem czekolada milka jogutrtowa, jogurtowo truskawkowa i karmelowa meksykanskie jedzenie ogolnie jedzenie :P zdanie sobie sprawy ze ktos ci zatankowal autko (tatus :P ) iskrzacy sie snieg na dworze wakacje swiadomosc ze wszystko co trzeba bylo juz jest zrobione wyjscie z biblioteki miejskiej po oddaniu ksiazek i zaplaceniu kary za ostatni rok :P kwiaty przyslane poczta usmiech malej sasiadki ktora mysli ze wciaz jestem dzieckiem

Gość kikoo
i jeszcze: zasypianie przy nim budzenie go w nocy zeby posluchac jak marudzi :P sorbet kawowy na wloskiej plazy spiewanie na caly regulator w czasie prowadzenia auta (reakcje innych ;) ) a co do mundurowych .. bylam kiedys w rzymie, lezalam na murku kolo za colosseum,kolo luku triumf. niedaleko stala polizia municipale, jeden byl wyjatkowo przystojny gaipli sie na mnie jak sobie lezalam i machalam noga w gorze, potem zagadywwali czy mi goraco :P w koncu przystojniak do mnie podszedl i spytal czy przypadkiem nie znam niemieckiego lub polskiego bo jakis biedny koles(lat 27 ) sie zgubil podczas wycieczki :D jusialam tego nieszczesnika odprowadzac na termini. jak sie okazalo, byl z rodzicami na wycieczce i nie przyszedl na czas na zbiorke i wycieczka odjechala do polski a on biedny slazak zostal pod colosseum:D ale sie usmialam...

Gość jazda po pijaku autem..

Gość tylko tyle
najebanie się i szybkie zaśnięcie. Niestety, nie ma dla mnie w życiu nic przyjemniejszego.

Gość quadrat
spiacy i chrapiacy kot zasypianie z mysla ze nie trzeba rano wstawac coca cola otrzymanie zamowienia w restauracji/ barze jak sie jest bardzo glodnym sniadanie do lozka od faceta swiadomosc ze zdalo sie wszystkie egzaminy, sprawdziany i nie trzeba sie uczyc dostanie prezentu i moment otwierania go

Gość lampka na choince
zdecydowanie każdy telefon od niego i każde spotkanie z nim

dodam: to jak przechodze pod zepsutą lampą i ona się włącza the sims ( :) ) jeżdzenie jako taksówkarz w grze Mafia mandarynki, klementynki i pomarańcza wejście w dział: \"słodycze\" w hipermarkecie zauważenie że stać mnie choćby na jakiś drobiazg w straaaaaaasznie ekskluzywnym sklepie wizyta w zoo (wiem wiem jestem dziecinna:) pójście do fryzjera możliwość dotarcia do szkoły wieloma drogami

Gość jussaaa
samopoczucie po moim zestawie siłownia+basen+jakuzzi+sauna nagłe uświadomienie sobie że jest sobota i nie trzeba wstawać do pracy zakup czegoś fajnego i niedrogiego wyjazd z Polski za każdym razem i zdanie sobie sprawy że to wszystko mnie nie dotyczy wejście na szczyt góry i rozwalenie sie na trawie za luźne spodnie niespodzianka,kwiaty od ukochanego kolejna wycieczka radośc kogoś,komu pomogłam

Gość jussaaa
zapomniałam o czekoladzie:)

Gość jussaaa
oryginalna nie bede,póki co w deszczowej Anglii marząc o Australii,ech może za rok.. Tak w ogóte to ciekawie sie to czyta,zdajemy sobie sprawe że jest tyle rzeczy które sprawiaja nam radość,czasami nawet o nich zapomnieliśmy..