Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla na siebie...

facet nie ma dla mnie czasu ....?!

Polecane posty

Gość zla na siebie...

ciekawi mnie wasza opinia, moj facet ciagle pracuje po 12 h dziennie czasem noce jak wraca jest zmeczony odsypia, potem zalatwia jakies swoje sprawy, czasem w weekendy szkola, a dla mnie pozostaje malo czasu, mieszkamy w innych miastach, spotkania nie za czesto, latwiej nam pogadac na gg, ale i na to mu juz brakuje, mam wrazenie ze mnie olewa i starania sa tylko zmojej strony, jak sadzicie czy to poczatek konca i wypalenie z jego strony? czy ja wymagam zbyt wiele.. i moze lepiej dac sobie z nim spokoj, skoro i tak twierdzi ze dla niego wazne jest spelnienie zawodowe, a ja dotad myslalam naiwnie ze ja i nasz zwiazek... mial tak ktos??

Gość zla na siebie...
no troche racji masz, tylko ze ja nie moge isc do pracy z pewnych powodow, ale zajac sie czyms musze bo zwariuje..

Gość ertert
ja czasami pracuję 12 godzin dziennie albo wiecej przez tydzień dwa i wtedy jestem zajebiście zmęczona, gdyby nei to ze mieszkam z facetem to nei wiem czy mialabym czas z nim sie spotkać,,, w sumie to sie nie dziewie facetowi

Gość zla na siebie...
ja rozumiem tydzien czy dwa ale to trwa juz kolo roku, mowilam mu wiele razy zeby nie pracowal tyle bo mu zycie ucieka miedzy palcami, to on mi na to ze mysli o jakims dodatkowym zajeciu... a ja??

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej