Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka aga o

co nosicie w torebkach?

Polecane posty

Gość kałmuczka 22
majtki na zmiane, chusteczki, lusterko, podpaske, grzebień, portfel, kaszę manną

Gość Sing hallelujah
portfel, notes, grzebień, lusterko, błyszczyk, telefony, klucze, klucze z pracy, i gumy albo czarne Hallsy :D

Gość torebeczkaaa
u mnie zawsze jest parasol...

Gość jak kazda
to co nosi kobieta, telefon, chusteczki, puder, błyszczyk, portfel, i a antyperspirant

Gość kałmuczka 22
nie popuszczam ale czasem jak sie spoce to lubie miec czyste na zmiane.

ja wlasnei zajzalam do swojej i zlapalam sie z glowe. portfel husteczki rekawiczki to ok ale oprucz tego mam pelno papierkow po nim2 , po 7days :( i wogle syf

portfel, lusterko, klucze, 5 blyszczyków, 2 pomadki ochronne, 3 pomadki kolorowe, chusteczki higieniczne, gumy do żucia, zestaw pióro, olówek, dlugopis, kalendarzyk, czasami puder

Różanie,portfel, telefon, klucze, błyszczyk, identyfikator, korale, kluczyki i dokumenty auta, pampersa córki :o , paragony, papierosy, zapalniczkę, dzwoneczek, który dostałam na mikolajki, pensetę :)

aktualnie sluchawke do prysznica, portfel, klucze, perfumy, puder, tusz, chusteczki, ksiazeczke ubezpieczeeniowa, gumy, spinki corki, gumki do wlosow, rajstopy, tampony, papierosy, wsuwki, telefon, ladowarke, torbe ekologiczna.

kurcze zamiast zaglądnąć do swojej torebki, to z głowy wypisuje oraz czytam was i mi się wtedy przypomni jeszcze coś - mianowicie różnaniec też noszę (od podstawówki), pomadkę też:)

Gość kaka19
błyszczyk, balsam do ust, lusterko, korektor, czasem podkład, portfel, legitymacje studencka chyba tyle:)

Wiesz, akurat to mnie nie dziwi :) Ja też nosilam taką srebrną, plastikową, w tamtym roku moje dziecko ze żlobka wzielo i tak dopoki torebki nie zmienilam :) Taka dekoracja świateczna na cały rok :)

Gość mam duza torebke
i zawsze nosze: długopis chusteczki higieniczne chusteczki do higieny intymnej papierosy zapalniczke perfumy 3 pomadki ochronne krem do rąk 2 błyszczyki parasolkę 2 telefony klucze portfel tampony notes tusz do rzęs gumy miętowe lusterko płyn do mycia rąk bez użycia wody :-D paragony :-p