Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikulka

Musze sie wyżalić.

Polecane posty

W tym roku szkolnym moją klasę zaczął uczyć nar bardzo fajny pan. Według mnie jest bardzo przystojny, madry, dowcipny, ma ze 39 lat. Ja mam 16 lat, jestem uczniem 1 klasy LO. Nie wiem jak to sie stało ale zakochałem sie w tym nauczycielu - pociaga mnie fizycznie i duchowo. Najgosze jest jednak to ze od nowego semestru on przestaje nas uczyc - był w mojej szkole tylko na zastepstwie. Cały czas płaczę, nie wiem jak sobie z tym poradzić. Idą święta, a ja zamiast sie cieszyc, rozpaczam. Wszyscy sie mnie pytają co sie stało, ale gdybym im powiedział ze jestem gejem to by mnie wyrzucili z domu.

Gość nirkya
Szukam chlopaka geja bo z tego co wiem potrafia bardziej zrozumiec kobiete. Ale nawiazujac do Twojej wypowiedzi uwazam, ze jest to tylko zauroczenie. Napewno facet ma rodzine i poza tym jest o wiele starszy od Ciebie...Czy aby nie zagalopowales sie troszke?

Gość nirkya
Od razu pisze sprostowanie, ze nie mialam na mysli partnera geja tylko bardziej w sensie przyjaciel, doradca zyciowy itp.

Ja wiem że to chore, ale serce nie sługa. Czasami mysle ze jestem nienormalny. Wiem ze tamten facet nie ma rodziny, ale to nie zmienia faktu ze taki zwiazek byłby niemożliwy. Zdaje sobie sprawe ze to nienormalne ale własnie dlatego rozpaczam.

Gość Dear Mikulko
Czas leczy rany. Zapomnisz o nim.

Powiem szczerze, ze rozumiem Twoj bol. Z czasem zauroczenie minie. Nie probowales szukac wsrod rowiesnikow? Moja kolezanka jest lesbijka i w wieku 14 lat zakochala sie w nauczycielce, ktora miala wtedy lat 28. Zdziwi Cie to, ale mialy romans...

Gość Dear Mikulko
Tez marze o romansie, tylko nie wiem jak on by zareagował gdybym mu to zaproponował. Mieszkam i ucze sie w miejscu gdzie jest pełno homofobów, za bycie gejem mozna dostac na ulicy. Wiekszosc homofobów to właśnie moji rówieśnicy. Nawet nie śmiałbym sie zapytac kogos o chodzenie.

Gość oj luduuuuu
Hhaha, a ja kochami kolegę z klasy, ale nic z tego, ma dziewczynę :(

Dlatego wlasnie po przeczytaniu Twojej wiadomosci chcialabym napisac jedno stwierdzenie, ktore dotyczy niestety naszej nieszczesnej ojczyzny. Polska jest nietolerancyjna! Zastanawia mnie to dlaczego tak wlasnie jest?! Rozumiem Twoja obawe i rowniez balabym sie wychylic z takim problemem. Choc w gruncie rzeczy nie nazwalabym to problemem. Kazdy rodzi sie taki jaki sie rodzi i to nie jest od nas zalezne dlaczego wlasnie to nas spotkalo to, ze kochamy inaczej. ja w zupelnosci nie naleze do tych osob, ktore uwazaja takie zwiazki za demoralizacje.

Zeby wszyscy tak mysleli... Jednak bardziej mnie martwi to ze po sylwestrze już nie będę miał z nim lekcji. Jestem w klasie biol-chem, a z histori uczę sie najwiecej by zabłysnac na lekcji.

Gość Boo...
mikulka, chcesz to cię w sobie rozkocham i zapomnisz :classic_cool: Ale jestem dziewczyną, może być? :D

Bo... -- raczej bys mnie w sobie nie rozkochała. Lubie rozmawiac z dziewczynami ale do zwiazku potrzebuję mezczyzna. Mozesz byc moją e-przyjaciółką :-)