Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klljljlkml

Jaką dedykację???

Polecane posty

Gość klljljlkml

kupiłam mojej mamie pod choinkę i na urodziny bo obchodzi w Boże Narodzenie książkę z sałatkami ze wszystkich stron świata. Kupiłam dlatego że moja mama lubi pichcić i dobrze jej to wychodzi, no i nie wiem co jej napisał w dedykacji żeby było miło, świątecznie no i z życzeniami urodzinowymi. Poradźcie mi coś.....

Tak wiele Mnie nauczyłaś , tak wiele uśmiechu Mi dałaś. Na spacery ze mną chodziłaś, kiedy byłam mała. Karmiłaś mnie małą łyżeczką, i zawsze się o mnie troszczyłaś. Więc dzisiaj Ci podziękuję, że wszystko - co dla mnie zrobiłaś!!! ---------------------------------------------------- Dziękuje Ci, że dałaś mi życie, za to, że mogę istnieć. Za to, że zawsze w potrzebie jesteś blisko i wspierasz mnie. Te chwile razem spędzone, radosne i smutne, nigdy nie będą stracone. Wzloty i upadki? To nieistotne. Dla mnie liczysz się tylko TY, Twe serce - Serce Matki! ------------------------------------------- Mamo... jestem taka jak Ty Mamo... mam Twoje ręce mam Twoją Twarz kiedy się śmieję i smucę Mamo... jestem taka jak Ty Mamo... Kiedy patrzysz na mnie, widzisz siebie Kiedy widzisz moje błędy, widzisz swoje jestem taka jak Ty, a jednak inna Mamo... Tak wiele mnie uczysz a jednak czasem mam dość Tak wiele chcesz mi dać lecz nie wiesz jak? Jestem taka jak Ty Popatrz... masz serce pełne miłości Popatrz... ja też mam Popatrz... masz serce pełne ciepła Popatrz... ja też mam Chcesz nauczyć mnie życia Chcesz pokazać że świat nie jest idealny Chcesz... lecz nie wiesz jak to powiedzieć Tak niewiele trzeba... sama mi to mówisz Przytul, ucałuj i powiedź: KOCHAM CIĘ! jak za dawnych lat Popuść pasa! Nie pokazuj mi teraz, że świat jest okrutny Lepiej powiedz mi o tym i naucz mnie... Walki, wytrwałości i... tego czego sama się nauczyłaś... Mamo... Jestem taka jak TY trochę inna bo jeszcze wiele musisz mnie nauczyć... --------------------------------------------------------- Mamo, kochana mamo. Gdy myślę o Tobie, chcę być tym wszystkim, co piękne i drogie. Tyś mi wskazała pustą życia drogę, Tobie zawdzięczam, że dobra być mogę. takich typowo swiatecznych i urodzinowych razem nie moglam wyszukac

Gość klljljlkml
dziękuję na pewno któryś wybiorę