Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh to nie ma znaczenia

Bardzo Częste Prezenty

Polecane posty

Gość ooo looooosie
HAHAHA JEDNAK JESTES GLUPSZA NIZ MYSLALAM :) NIC NIE NAPISALAM ZE NIE DOSTAJE NAWT PREZENTOW OD FACETA TO RAZ , 2 ZE KOMENTOWALAM TYLKO TWOJE PODEJSCIE :) 3 PRZEDSTAWIASZ DNO I JESZCZE RAZ DNO :) ZAZDROSNA TO TY JESTES ZE NIE MASZ TAKIEGO FACETA JAK TWOJA KOLEZANKA I NIE BEDZIESZ MIALA ;D

Gość ooo looooosie
LAIDA NIE MA CO GADAC Z GłUPKIEM , BO SIE Z NIZAMY DO JEJ POZIOMU ... A WTEDY ONA POKONA NAS DOSWIADCZENIEM :)

Gość ehh to nie ma znaczenia
a może i bede miała takiego chłopaka....jak se znajde.

Ja nawet kwiatka od faceta nie dostałam nigdy (poważnie)... z wyżej wymienionych prazentów, wolałabym bielizny od faceta nie dostawać, chyba by mnie wkurzały takie prezenty :o

Gość monique345
ja też często dostaję od mojego faceta prezenty, i nie jest to żadna forma sponsoringu, i bez prezentów kochałabym go tak samo, ale faktem jest ,że to bardzo miłe - tak mnie do tego przyzwyczaił , że wydaje mi się oczywiste i zupełnie normalne ,że dostaję od niego bieliznę, perfumy, ostatnio nawet szpilki które strasznie mi sie podobały ale miałam zamiar kupić sobie jak troszkę kaski więcej odłożę bo kosztowały ładną sumkę, ale wiesz nie każdy facet dobrze zarabia, ważne ,że cię kocha i pamięta - drobiazgi też się liczą :)

Gość monique345
hmm... widzę jednak , że ty raczej nie jesteś zakochana w swoim chłopaku...wiesz, może to niefajne co napiszę ale nie mierz za wysoko, nie każda może ieć super przystojnego faceta, powinnaś się cieszyć z tego co masz jeżeli twój facet jest ok